Dating adventskalender: 24 tips for å lyse op kjærlighetslivet ditt

Dating Adventskalender

Mens du holder på med juleforberedelsene kan det kanskje føles litt overveldende å holde på med nettdating: Du prøver å bli ferdig med alle slags typer ærender mens du føler at så mye av “julestria” er designet for de som allerede har en partner eller familie. Men ikke mist håpet! Vi er her for å hjelpe deg med vår nye spesialdesignete dating adventskalender.

Med 24 tips for å finne kjærligheten og å spre glede i julestria, er vår dating adventskalender det perfekte verktøyet for at du skal få en fantastisk advent. Ved å følge tipsene vi gir deg hver dag vil du ikke kun føle at du kommer i julestemning, men du vil også gi deg selv en pangstart for å møte en spesiell person i 2017.

dating adventskalender

1. Desember: Ha på deg en morsom jule-genser som kan invitere til dialog
Endelig er desember her, og du kan uten skam ta på deg din koseligste julegenser! Om du har en litt morsom en, hvorfor ikke ta den på deg og spre litt glede og latter, og hvem vet, kanskje genseren til og med kan hjelpe deg til å få kontakt med en person du liker?

2. Desember: Spre kjærlighet og godhet og send et julekort
I dag er dagen for å finne ut hvem du skal sende julekort til. Da har du masse tid til å skrive koselige hilsener til venner og bekjente før posten stenger rett før jul, og du vil spre masse glede og kjærlighet, og hjelpe folk til å få skikkelig julestemning.

3. Desember: Få en ny frisyre og vær klar for høytiden
Iblant må man bare være litt proaktiv og gjøre noe koselig for seg selv. Gå til en frisør og “treat yourself!” til en ny frisyre. Julebordene er rett rundt hjørnet.

4. Desember: Gå til innkjøp av ditt eget juletre og bruk en kveld på å dekorere det akkurat slik du vil
En av fordelene med å være singel i julen er at du kan dekorere hjemmet ditt akkurat slik du ønsker det. Kjøp eller hogg et juletre i skogen og dekorer det på en måte som uttrykker din stil.

5. Desember: Inviter en venn på gløgg og spør om råd til hvordan du kan forbedre din dating profil
Er du ny i nettdating verdenen? Det kan kanskje være litt vanskelig å vite hva du skal skrive på din profil, men fortvil ikke! Det kan hjelpe å be en god venn om råd: bare husk å gi noe tilbake til dem som en god kopp gløgg og noen pepperkaker.

6. Desember: Gå på juleshopping og unn deg selv et nytt antrekk
Mens du holder på med juleshoppingen, ikke glem å unne deg selv noe også! Et nytt stilig antrekk kan være gull verdt: hver gang du har det på deg vil du føle deg fin, selvsikker og klar for å finne kjærligheten.

7. Desember: Inviter venner og familie til ditt eget julebord
Ikke sitt hjemme og vent på å bli invitert på en fest! Inviter venner og familie hjem til deg på ditt eget julebord! Du kan jo også bruke anledningen til å spørre om noen har single venner de kan ta med seg.

8. Desember: Spør en venn om å ta noen fine bilder av deg for datingprofilen din
Den sjette desember finpusset du teksten på profilen din. Legg siste finish på profilen din ved å laste opp noen fine bilder av deg selv. Spør en venn som er god til å ta bilder, og ikke glem å vise frem ditt nye antrekk og frisyre!

9. Desember: Vis godhet til deg selv og alle rundt deg – spre juleglede
Brian Tracy, en “suksess ekspert” sier følgende “Kjærlighet vokser kun ved det å dele. Du kan kun ha mer til deg selv ved å gi mer til andre” Minn deg selv på å være god mot deg selv (siden alt starter med å være tilstede selv) for så å gi gaven videre til andre som kan trenge det.

10. Desember: Bak julekaker og overrask kollegaene dine
Er du flink til å bake, eller bare har du lyst til å gjøre noe hyggelig for de menneskene du ser hver dag? Det å ta med seg noe du har bakt selv kan være en veldig postiv ting nå i den mørke desembermåneden.

11. Desember: Organiser å gi hverandre små adventsgaver med vennene dine
Det å gi adventsgaver kan kanskje virke som en litt barnslig ting å gjøre med vennene dine: men desto mer viktig er det! Slipp løs barnet i deg og lag noe helt selv som du tror vennene dine kan sette pris på. Det behøver ikke koste noe, det å være kreativ og lage noe selv kan være veldig givende og viser vennene dine at du virkelig bryr deg om dem.

12. Desember: Gi deg selv en gave og book en ferie i januar
Du er halvveis til jul! Feire med å gi deg selv en gave – fly til varmere strøk i januar. Ta en sjanse og dra alene på sydentur, du trenger ikke en date for å kunne oppleve nye ting.

13. Desember: Gå på julebordet til jobben din og skap nye bånd med folk du ikke kjenner
Når du holder på med nettdating er et alltid viktig å være proaktiv – det vil si å sende en melding til en match du synes er interessant. Du kan jo for eksempel øve deg på å bryte isen med å være ekstra sosial på julebordet på jobben.

14. Desember: Lag en liste (og dobbeltsjekk den!) for hva du ønsker og ikke ønsker i et framtidig parforhold
Det å være proaktiv er litt enklere om du vet hva det er du ønsker å finne. Prøv å sette av en kveld til å lage en liste som kan gjøre det litt tydeligere om hva det er du søker og ikke søker i en fremtidig partner.

15. Desember: Vær uredd – be med en av dine matcher på en koselig date
Nå er det på tide å bruke listen du skrev i går! Bruk den til å gå igjennom dine matcher og finne ut hvem du helst ville likt å møtt på ekte, deretter fatt mot og be dem med på en koselig førjulsdate!

16. Desember: Unn deg selv en dag på et spa for en avslappende start på nyåret
Som tidligere nevnt så er du nødt til å starte med deg selv først før du kan gi noe til andre, om du føler deg stresset av julestrien, hvorfor ikke unne deg selv en dag på et spa?

17. Desember: Dra på et julemarked, spis julemat og føl at julefreden senker seg
Mange i dagens samfunn synes julen kan være en stressende tid. Prøv å senke pulsen ved å dra på et koselig julemarked, drikke noe varmt og spise julemat som gir deg julestemning.

18. Desember: La Mariah Carey hjelpe deg å komme i en romantisk stemning med “All I Want For Christmas is You!”
Vil du sørge for at julestemningen forblir, så kan du jo alltids sette på noen juleklassikere! Vet du ikke helt hvor du skal starte? Prøv vår juleliste på Spotify®, kanskje det er noe for nettopp deg der!

19. Desember: “Olaf æ står under misteltein” – dra en Gjertrud og overrask en du liker med et julekyss
I den mørke desembermåneden er det viktig å le mye. Det å ha et positiv og humoristisk syn på livet kan være veldig attraktivt når man møter nye mennesker. Hvorfor ikke kvotere Gjertrud fra “The julekalender”, og flørte litt lett med en person du liker?

20. Desember: Planlegg en koselig date hvor dere ser en julefilm
Det å spille koselig julemusikk er ikke den eneste måten å få en date i en romantisk stemning på! Det er et helt hav av romantiske julefilmer som kan være fine å se på om du vil ta daten til det neste nivået. Husk å poppe popcorn og kjøpe smågodt!

21. Desember: Spre juleglede. Ring en person du savner og fortell dem at du er glad i dem
Spre kjærlighet og varme og ring en du bryr deg om. Gi slipp på all stolthet og fortell dem akkurat hva du føler.

22. Desember: Hold en liten fest for dine single venner hvor dere pakker inn julegaver sammen over et (eller tre) glass vin
Få fart på gavepakkingen og ha en hyggelig kveld sammen med dine single venner ved å invitere dem over på en liten fest! Her kan dere også utveksle dating tips med hverandre for å være helt klare for 2017.

23. Desember: Slutten av Desember er selve toppen av datingsesongen. Begynn nå med å finpusse profilen din og finn kjærligheten på nyåret!
Slutten av desember er den travleste tiden i året hos EliteSingles. Sørg for at du er skikkelig klar ved å ta siste finish på datingprofilen din.

24. Desember: Omring deg selv med de menneskene du liker best og vit at du er elsket. God Jul.

Kjærlighet, uansett form, er verdt å feire. I denne høytiden er det viktigste du kan gjøre å tilbringe tid med de menneskene som betyr mest for deg; de som elsker deg tilbake. Ved å omringe deg selv med denne typen genuin kjærlighet, vil du bli minnet på at du er dypt elsket av mange. Med denne gode følelsen så er du klar for å finne kjærligheten i det nye året som kommer.

Registrer deg gratis nå

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon