Dating i Kristiansand – mer enn en sommerflørt!

Kristiansand er Sørlandets hovedstad og dermed Norges sommerparadis. Med skjærgården og sjøen på alle kanter, vakre gamle posebyen i sentrum og ikke minst familieattraksjonen Dyreparken tiltrekker Kristiansand turister fra hele Norge og fra utlandet. Men også for de som bor her hele året, har Norges sørligste storby mye å by på.
Dating i Kristiansand

Det gode liv i Kristiansand

Livet i Kristiansand ser ut til å være veldig avslappet, i alle fall hvis man skal tro sørlendingenes rykte om å være veldig blide og å bruke mye tid på alt de gjør. En undersøkelse blant EliteSingles’ medlemmer fant dessuten at et flertall av norske single synes at sørlandsk er mest sexy av alle norske dialekter.

Ifølge en annen brukerundersøkelse anser single fra Kristiansand seg selv som ganske attraktive: Da de skulle bedømme egen attraktivitet havnet de på en solid åttendeplass sammenlignet med alle andre norske byer. Det støtter inntrykket over at folk fra Kristiansand er både avslappet innstilt til seg selv og hjembyen sin.

 

Singel på Sørlandet? Prøv dating i Kristiansand!

Er du singel i Kristiansand og ønsker deg en kjæreste, har du en rekke muligheter for å treffe drømmepartneren i byen. Det finnes massevis av gode restauranter med mat fra hele verden, et inspirerende kulturliv og omgivelser som egner seg utmerket for ulike fritidsaktiviteter.

Likevel er det ikke alltid lett å bli kjent med noen som virkelig passer en. Det skal jo mer til for å ha et harmonisk forhold enn å bo i samme by. Dessuten finnes det mange som jobber i Kristiansand, men som bor utenfor byen og derfor har færre anledninger til å møte sjarmerende sørlendinger.

Finn en date i Kristiansand med EliteSingles

Nettdating med EliteSingles er et godt alternativ til søvnløse netter på byen. Det byr faktisk på mange fordeler: Du kan sette i gang med dating når og hvor som helst det passer deg – for eksempel en søndagskveld hjemme i Kristiansand. Det kan være praktisk for enslige foreldre, travle forretningsfolk og alle andre som har mye å gjøre.

EliteSingles’ skreddersydde service passer til alle som setter pris på kvalitet. Når du melder deg inn hos oss, tar du en omfattende personlighetstest og kan oppgi hvilke søkekriterier som er spesielt viktige for deg. Dette gjør det mulig for oss å foreslå deg potensielle partnere som virkelig passer til deg.

Du kan blant annet innstille hvor viktig det er for deg å få partnerforslag fra selve Kristiansand-området, om du er åpen for å møte noen fra hele Sørlandet eller om du også kan tenke deg å bli kjent med single fra andre deler av Norge. Vi anbefaler å ikke ha altfor snevre kriterier når det gjelder avstand, for du vet aldri om ikke sjelevennen din befinner seg litt lenger unna enn det du ville ønsket. I våre dager med fly- og togavganger døgnet rundt kan kjærligheten overvinne både fjell og fjorder!

 

Vi ønsker dere lykke til med dating i Kristiansand! Meld deg inn hos EliteSingles i dag!

 

 

Dating i Kristiansand: Hva skal man finne på?

Har du vært så heldig og blitt kjent med noen fra Kristiansand som du liker, lurer du kanskje på hva dere skal finne på sammen. Enten dere møtes personlig for første gang , eller dere begynner å bli bedre kjent, så er mulighetene mange i Kristiansand:

Tips:

 • date i Kristiansand
  Ut på tur

  Er dere glad i natur og friluftsliv kan man blant annet anbefale en liten skogstur til dueknipen der man har utsikt over hele byen. Her kan dere ha piknik eller steke pannekaker – tenk så overrasket daten din kommer til å bli når du tar frem ferdig pannekakerøre og primusen fra sekken din!

 • på date i Kristiansand
  Kulturdate

  Hvis dere heller vil nyte kulturlivet i Kristiansand, anbefaler vi å besøke Gimle gård. Det gamle huset ligger vakkert til i en park med høye trær, så også her er det fristende å sette seg på et teppe i gresset med noen godsaker. På regnværsdager kan dere la en guide fortelle om husets historie og betydning. Og hvis dere synes dere enda ikke har lært nok, kan dere fortsette daten på Naturhistorisk Museum, som ligger rett ved siden av.

 • restaurantdate i kristiansand
  La det smage!

  En klassisk dating-idé er et romantisk restaurantbesøk. Dere finner lett samtaleemner når dere studerer menyen, og når servitøren kommer med spennende retter. En av Kristiansands mange romantiske kroker er fiskebrygga med sine gode fiskerestauranter. Den er en sikker vinner, særlig på sommeren.