Jeg er:
Vennligst oppgi kjønnet ditt.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.
Vennligst oppgi et gyldig passord.
« Gå tilbake
13 M
Totalt antall medlemmer

Mer enn 13 millioner mennesker søker kjærligheten med EliteSingles

52/48
Jevn kjønnsfordeling

Blant våre medlemmer finnes 52 % kvinner og 48 % menn

100 %
Alle profiler kontrolleres

Manuell profilkontroll sikrer en seriøs og sikker datingtjeneste

Dating i Tromsø: Arktiske datingmuligheter

Tromsø dating

Bor du i Tromsø eller omgivelsene og leter en kjæreste du kan dele livet med? Da er du ganske heldig! Du bor ikke bare i en vakker og spennende by hvor du har gode sjanser for å treffe sjelevennen din. Tromsø byr dessuten på mange romantiske opplevelser – perfekt for første date. Dating i Tromsø

Singel i Tromsø? Et godt utgangspunkt.

For det første er du heldig, fordi du bor i en vakker og spennende by. Langt oppe i nord byr den på et hav av naturopplevelser: Både midnattssol og mørketid med sine fantastiske nordlys er unike fenomener som folk fra hele verden drømmer om å oppleve.

Du er også heldig fordi du bor i en veldig hyggelig by, hvor det skjer mye – blant annet takket være mange studenter. I tillegg til et godt utvalg av kafeer, barer og restauranter byr byen også på en rekke festivaler, som bl.a. Tromsø Internasjonale Filmfestival.

Samtidig er Tromsø mer avslappet enn andre storbyer i Norge, særlig på grunn av de fantastiske omgivelsene, hvor by og natur nærmest går over i hverandre. For eksempel kan man gå ski på lysløypa midt i byen, og dermed lyse opp den mørke vinteren og få opp humøret.

Dating i Tromsø: Er også Nordens Paris kjærlighetens by?

Du er også heldig som bor i Tromsø siden du har gode sjanser for å treffe spennende single og særlig finne nettopp den ene som passer godt til deg. Og når du har truffet dette mannesket, har du masse flott dere kan finne på sammen, enten det er på en første date, eller som par.

Med EliteSingles kan du lete målrettet etter noen som passer til dine ønsker og din personlighet. Ved å fylle ut en omfattende personlighetstest gir du oss grunnlaget til å introdusere deg til menn eller kvinner som oppfyller dine forventninger til et langvarig forhold. Kvalitet er vårt viktigste kjennetegn, enten det gjelder matchmakingprosessen, sikkerhet eller kundeservice.

Du kan lete etter single fra Tromsø-området, større deler av Nord-Norge, eller hele landet – jo bredere søkekriteriene er, desto større er sjansene for å finne den rette. Selv om et avstandsforhold er krevende, så kan det definitivt lønne seg å ta kontakt med en match som bor et stykke unna. Kjærligheten overvinner selv de største hinder og distanser!

Om artikkelforfatteren: Elisa Kaiser

Elisa Kaiser er ansvarlig for EliteSingles.no

Les flere artikler skrevet av Elisa Kaiser