Suksesshistorier

Gøran & Marianne

Fant kjærligheten sammenGøran og Marianne startet kontakten gjennom «Bli kjent»-guiden. Slik fikk de svar på viktige spørsmål de hadde om hverandre. Vil med dette si opp mitt medlemskap hos dere… Lesemodus »

Ronnis historie

Mistet aldri troen på ekte kjærlighetRonni søkte etter den store kjærligheten i lengre tid. En dag ble han kontaktet av en kvinne med en rørende og vakker profilbeskrivelse. Resten er… Lesemodus »

Ann Katrins historie

Fant kjærligheten i «Hva om..?»-forslagene sineAnn Katrin ble kjent med mennesket bak et av «Hva om..?»-forslagene sine. Hun har ikke angret siden, og er stormende forelsket. I dag er de… Lesemodus »

Gjermund, 45 år

Møtte sin kjære sommeren 2013Gjermund og kjæresten tok det med ro i begynnelsen, men flytteplanene står for døren. Her forteller han deres historie - kort og fint.Hei! Jo, det ble… Lesemodus »

Birgith, 62 år

Møtte den rette på andre siden av landetBirgith (62) trodde ikke det var mulig for en dame i hennes alder å bli så forelsket. Så møtte hun den rette på… Lesemodus »

Moden kjærlighet

Fant kjærligheten i 70-åreneEtter lange liv med mye dramatikk, tok ikke de to det for gitt å oppleve den store kjærligheten igjen. Det som begynte med et varmt vennskap, utviklet… Lesemodus »

Tor, 60 år

Søkte en med lik bakgrunnGjennom en ærlig og direkte profil møtte Tor sin kjæreste. Han søkte noen som delte hans syn på livet, og som ikke hadde urealistiske krav til… Lesemodus »

Helenes historie

Startet forholdet med et smil«Helene» møtte sin kjæreste etter kort tids utveksling av meldinger og smil. Som ei som er opptatt av sanser og kjemi, var det viktig for henne… Lesemodus »

Artur og Lone

«Kjærlighet ved første blikk», er uttrykket Lone og Artur bruker for å beskrive deres kjærlighetshistorie. Etter meldingsutvekslinger med smil og personlige beskjeder, var tiden inne for å møtes...Høste 2009 meldte… Lesemodus »