Date i Oslo: Alle tipsene du trenger!

Hovedstaden vår ligger vakkert til ved sjøen mellom Oslofjorden, åsene og Marka. Oslo byr på perfekte betingelser for romantisk og fremgangsrik dating. Den unike kombinasjon av yrende byliv med all verdens spisesteder og barer, kulturopplevelser og rask tilgang til den flotte naturen er midt i blinken for de som er ute på date i Oslo. Vet man ikke hva man skal begynne med, kan sikkert EliteSingles' datingkart være til hjelp!
Oslo

En spennende Tigerstad – perfekt for dating!

En dynamisk by hvor alt er mulig – det er dette begrepet Tigerstaden står for i dag, enda det opprinnelig hadde en negativ betoning i Bjørnsons dikt «Sidste Sang» fra 1870. Vi er så vant til å tenke at verden, den er der ute, sier forfatter Tove Nilsen; men verden er jo her. I denne byen finnes hele verden – trykket sammen på ett sted. Her kan du møte folk, ikke bare fra hele landet, men fra hele verden.

Siden det skjer så mye i Oslo, er det ikke den verste byen å være singel i: Du trenger aldri å være ensom, og heller ikke kjede deg. Hver dag kan du gå på kino, teater, konsert, restaurant, kafé eller hva ellers du måtte ha lyst til.

I tillegg til et pulserende kulturliv, byr Oslo på vakre omgivelser og grønne områder både inne i byen og utenfor. Så hvis du er glad i å gå tur i marka, sykle eller stå på ski, har du alltid muligheten for å følge mottoet «ut på tur, aldri sur».

 

Å date i Oslo er å lete etter nåla i høystakken

Likevel er det mange single i Oslo som ønsker seg en partner som de kan dele alle de spennende opplevelsene med. Dessuten kan den travle byen oppleves som slitsom, og det er fint å ha noen man kan kose seg hjemme med.

Sjanser for å få seg en date i Oslo er store, men samtidig kan det være vanskelig å finne den «rette» i all vrimmelen. Norges hovedstad er på en måte landets største høystakk, og det kan være vrient å finne nåla, det vil si drømmepartneren. Hvem vet, kanskje du sitter rett bak ham eller henne på trikken etter jobb – men at dere aldri faktisk blir kjent.

Da er EliteSingles midt i blinken for deg: Vi finner den som passer til deg, og som du ellers kanskje ikke ville ha møtt. Etter at du har tatt vår personlighetstest foreslår vi potensielle partnere som virkelig matcher deg. Du kan dessuten justere profilen din slik at søkekriterer som er spesielt viktige for deg, tas ekstra hensyn til.

For eksempel kan du velge om du bare ønsker partnerforslag fra Oslo og omegn, eller om du også er åpen for å date single fra hele Østlandet, eller faktisk hele Norge. Slik vil du i alle fall øke sjansene for å finne kjærligheten med en partner med samme verdigrunnlag og interesser.

Over 60 tips til dating i Oslo

Har du blitt kjent med en hyggelig Oslo-boer, og vil gå fra dating på nett til dating i Oslo? Da bør du og din date sette dere på bytrikken og dra til et av datingstedene vi anbefaler på datingkartet. Eller dra nytte av date kartet for å sjekke hvilen romantisk kafé eller restaurant som befinner seg i nærheten av der du eller daten bor! Her har du en mengde forslag til å oppleve en trivelig date i Oslo. Mer informasjon om datingkartet finner du her.
 

oslo

 

Tips:

 • romantisk date i Oslo
  Turistisk date på sightseeing

  Hvorfor ikke være turist i egen by når du skal på date i Oslo? Se på skulpturene i Vigelandsparken, ta bilder sammen med verdensberømte «Sinnataggen», og ha piknik i gresset. Eller dra opp til Holmenkollbakken med den fantastiske utsikten fra hoppet. Hvis du heller vil holde deg i sentrum, kan dere spasere fra Slottet, via rådhuset og Akershus festning og bort til Operaen og Barcode-rekken i Bjørvika. Å se på byens vakreste sider kan gi en følelse av ferie, og det å slappe av er den beste forutsetningen for en vellykket date.

 • date ved akerselva i Oslo
  Romantisk date ved Akerselva

  Akerselva deler byen i øst og vest, og byr på åtte kilometer sjarmerende turmuligheter som skapt for et første stevnemøte. Områdene langs elva hadde kanskje et rufsete rykte før, men store strekninger er i dag ryddet opp og er blitt populære rekreasjonsområder. Tusle langs ruiner fra gamle fabrikkbygninger, ta en pause på benken ved fossefallet og nyt utsikten nedover elva. Eller hva med å stikke innom Mathallen og kjøpe med dere noen deilige godbiter til en piknik langs vannet? God mat er alltid en god ingrediens for en hyggelig date.

 • date ved Oslofjorden
  Luftig date i Oslofjorden

  Vil dere se hovedstaden fra et annet perspektiv, dra ut til øyene i Oslofjorden. I sommerhalvåret går det rutebåter ut til flere av dem, og disse har samme takst som buss og trikk. Velg ferja som går forbi Langøyene og Hovedøya, kjenn saltlukten i nesa, vinden i håret og daten i armkroken idet båten skjærer ut i sjøen. Før du vet ordet av det har dere funnet dere et paradis kun for to, midt i selveste Oslofjorden.