Jeg er:
Vennligst oppgi kjønnet ditt.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.
Vennligst oppgi et gyldig passord.
« Gå tilbake
13 M
Totalt antall medlemmer

Mer enn 13 millioner mennesker søker kjærligheten med EliteSingles

52/48
Jevn kjønnsfordeling

Blant våre medlemmer finnes 52 % kvinner og 48 % menn

100 %
Alle profiler kontrolleres

Manuell profilkontroll sikrer en seriøs og sikker datingtjeneste

Date i Oslo: Alle tipsene du trenger!

dating i Oslo

Hovedstaden vår ligger vakkert til ved sjøen mellom Oslofjorden, åsene og Marka. Oslo byr på perfekte betingelser for romantisk og fremgangsrik dating. Den unike kombinasjon av yrende byliv med all verdens spisesteder og barer, kulturopplevelser og rask tilgang til den flotte naturen er midt i blinken for de som er ute på date i Oslo. Vet man ikke hva man skal begynne med, kan sikkert EliteSingles’ datingkart være til hjelp! Oslo

En spennende Tigerstad – perfekt for dating!

En dynamisk by hvor alt er mulig – det er dette begrepet Tigerstaden står for i dag, enda det opprinnelig hadde en negativ betoning i Bjørnsons dikt «Sidste Sang» fra 1870. Vi er så vant til å tenke at verden, den er der ute, sier forfatter Tove Nilsen; men verden er jo her. I denne byen finnes hele verden – trykket sammen på ett sted. Her kan du møte folk, ikke bare fra hele landet, men fra hele verden.

Siden det skjer så mye i Oslo, er det ikke den verste byen å være singel i: Du trenger aldri å være ensom, og heller ikke kjede deg. Hver dag kan du gå på kino, teater, konsert, restaurant, kafé eller hva ellers du måtte ha lyst til.

I tillegg til et pulserende kulturliv, byr Oslo på vakre omgivelser og grønne områder både inne i byen og utenfor. Så hvis du er glad i å gå tur i marka, sykle eller stå på ski, har du alltid muligheten for å følge mottoet «ut på tur, aldri sur».

Å date i Oslo er å lete etter nåla i høystakken

Likevel er det mange single i Oslo som ønsker seg en partner som de kan dele alle de spennende opplevelsene med. Dessuten kan den travle byen oppleves som slitsom, og det er fint å ha noen man kan kose seg hjemme med.

Sjanser for å få seg en date i Oslo er store, men samtidig kan det være vanskelig å finne den «rette» i all vrimmelen. Norges hovedstad er på en måte landets største høystakk, og det kan være vrient å finne nåla, det vil si drømmepartneren. Hvem vet, kanskje du sitter rett bak ham eller henne på trikken etter jobb – men at dere aldri faktisk blir kjent.

Da er EliteSingles midt i blinken for deg: Vi finner den som passer til deg, og som du ellers kanskje ikke ville ha møtt. Etter at du har tatt vår personlighetstest foreslår vi potensielle partnere som virkelig matcher deg. Du kan dessuten justere profilen din slik at søkekriterer som er spesielt viktige for deg, tas ekstra hensyn til.

For eksempel kan du velge om du bare ønsker partnerforslag fra Oslo og omegn, eller om du også er åpen for å date single fra hele Østlandet, eller faktisk hele Norge. Slik vil du i alle fall øke sjansene for å finne kjærligheten med en partner med samme verdigrunnlag og interesser.

Over 60 tips til dating i Oslo

Har du blitt kjent med en hyggelig Oslo-boer, og vil gå fra dating på nett til dating i Oslo? Da bør du og din date sette dere på bytrikken og dra til et av datingstedene vi anbefaler på datingkartet. Eller dra nytte av date kartet for å sjekke hvilen romantisk kafé eller restaurant som befinner seg i nærheten av der du eller daten bor! Her har du en mengde forslag til å oppleve en trivelig date i Oslo. Mer informasjon om datingkartet finner du her.

oslo

Om artikkelforfatteren: Elisa Kaiser

Elisa Kaiser er ansvarlig for EliteSingles.no

Les flere artikler skrevet av Elisa Kaiser