Array

Kontaktgaranti | ELITESINGLES

Kontaktgaranti

ELITESINGLES’ kontaktgaranti

Vi i ELITESINGLES vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å finne en partner gjennom vår tjeneste. Det er derfor naturlig for oss å forlenge ditt medlemskap gratis om du mot all formodning ikke skulle finne noen du liker hos oss. Reglene er enkle: Vi gjør absolutt alt vi kan for å hjelpe deg med å finne den rette, og du gjør alt du kan for å gjøre det samme!

Slik fungerer kontaktgarantien:

Garantien gjelder for premium-medlemmer som har 12 måneders eller 6 måneders medlemskap.
Ved en løpetid på seks måneder garanterer vi minst ti kontakter, og ved tolv måneder sågar tjue kontakter.

Hva menes med en «kontakt»?

En kontakt defineres som en personlig skrevet melding, som enten du eller et annet medlem sender som svar på et smil, sendte spørsmål eller en beskjed. Slik oppstår en gjensidig kontakt mellom deg og det andre medlemmet.

Du må utvise redelighet i dine forsøk på å finne noen. Det betyr at:

  • Du har i løpet av et seks måneders langt medlemskap har sendt minst fire, eller i løpet av et tolv måneders medlemskap minst 8, henvendelser i form av en individuelt utformet tekstmelding.
  • Du har fylt ut sidene under ”Min profil” og ”Mitt søk” godt og fullstendig.
  • Du har lastet opp minst ett profilbilde.
  • Du har en aktiv, kostnadspliktig brukerkonto.
  • Du logger inn på profilen din regelmessig.
  • Du kontakter oss senest 3 uker før medlemskapets utløp gjennom kontaktformularet eller via [email protected]. Vennligst bruk den e-posten som du har registrert deg hos oss med.

Så snart din informasjon er blitt kontrollert, forlenger vi medlemskapet ditt gratis. Forlengelsens lengde tilsvarer det eksisterende medlemskapets lengde.

Vær oppmerksom på at ELITESINGLES sine brukervilkår gjelder for hele nettsiden, for eksempel ved oppsigelse og automatisk forlengelse av medlemskapet, uavhengig av ”Kontaktgarantien”. Les dem nøye for å unngå misforståelser.

Garantien vil ikke lenger være gyldig dersom kontoen din stenges som følge av brudd på våre brukervilkår eller generelle retningslinjer. Garantien vil heller ikke være gyldig dersom du selv ber om å avslutte ditt kostnadspliktige medlemskap eller om å slette din konto før tiden for medlemskapet er utgått.

Tilbudet om garanti gjelder for deg som blir kostnadspliktig medlem for første gang (garantien gjelder kun for ditt første kostnadspliktige medlemskap, og ikke ved fornyelse av slikt medlemskap).

Dersom du har spørsmål om kontaktgarantien, kan du gjerne ta kontakt med vår kundeservice gjennom vårt kontaktformular.

Versjon 24-06-2014. For brukere som har registrert seg før 12.03.2014, gjelder fortsatt vilkårene for den tidligere “Pengene-tilbake-garantien”, dersom du ønsker det.