Jeg er:
Vennligst oppgi kjønnet ditt.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.
Vennligst oppgi et gyldig passord.
« Gå tilbake
13 M
Totalt antall medlemmer

Mer enn 13 millioner mennesker søker kjærligheten med EliteSingles

52/48
Jevn kjønnsfordeling

Blant våre medlemmer finnes 52 % kvinner og 48 % menn

100 %
Alle profiler kontrolleres

Manuell profilkontroll sikrer en seriøs og sikker datingtjeneste

Dating i Trondheim: utallige muligheter til å finne kjærligheten!

Singel i Trondheim

Byen som ligger idyllisk til ved Nidelvas utløp i Trondheimsfjorden, byr på et hav av muligheter for den som er singel i Trondheim og planlegger en romantisk date. Trondheim

Trondheim: Gammel, ung og attraktiv!

Trondheim har spilt en viktig rolle i Norges historie, ikke minst siden byen var Norges første hovedstad. Nidarosdomen, som i mange århundrer var et valfartsmål for pilegrimer, preger fremdeles bybildet. Kirkens middelalderlige prakt, samt kombinasjonen av gammel trehusbebyggelse og større bygårder, gjør at Trondheim føles både stor og liten på samme tid.

Samtidig setter studentene, som kommer til Trondheim i store flokker, sitt preg på byen og kulturlivet. Den gamle byen er dermed full av unge mennesker og holder balansen mellom historie og modernitet.

En anonym undersøkelse blant medlemmene hos EliteSingles viser at single fra Trondheim er fornøyde med selv. Når det gjaldt å bedømme sin egen attraktivitet havnet trøndere blant Norges Topp-10-gruppe. Grunnen er kanskje at de bor i en veldig hyggelig by?

Du går aldri tom for ideer til dating i Trondheim

Enten man vil beundre klassiske severdigheter eller oppleve noe utenom det vanlige, blir det aldri kjedelig på date i Trondheim: Gå på byvandring for å oppleve Domkirken, Bakklandet og Kristiansten festning, eller ta båten ut til Munkholmen for å oppdage den historiske arkitekturen der.

Om sommeren tilbyr Ravnkloa ved brygga byens beste loff med reker og majones, og langs Solsiden er det flust av restauranter og kafeer for en hyggelig date. Hele året holder Tyholdttårnet åpent med sin roterende restaurant i 74 meters høyde, og som eneste i sitt slag i Norge tilbyr den panoramautsikt i alle retninger.

Enda flere datingtips for deg som skal på date i Trondheim finner du nedenfor!

Om artikkelforfatteren: Elisa Kaiser

Elisa Kaiser er ansvarlig for EliteSingles.no

Les flere artikler skrevet av Elisa Kaiser