Vilkår for personvern

 

 

ELITESINGLES' vilkår for personvern (databehandleravtale)

Oppdatert: januar 2016

For å finne en passende partner til deg, er ELITESINGLES nødt til å samle inn visse personopplysninger, som vi bruker i vår matchmaking. Som en seriøs kontaktformidler behandler ELITESINGLES disse personopplysningene fortrolig og tar ditt personvern alvorlig. Derfor har vi etablert et omfattende system av tekniske og organisatoriske tiltak, utformet for å gi høyest mulig datasikkerhet:

•    All data du sender til oss går gjennom SSL (Secure Socket Layer). For eksempel kontaktopplysninger, profilinformasjon, betaling av premiummedlemskap.
•    Brannvegger beskytter personlig informasjon fra uautorisert tilgang.
•    Kun et fåtall personer har tilgang til din informasjon. Disse har utdannelse innen håndtering av personopplysninger.
•    Alt dette skjer i overensstemmelse med gjeldende europeiske lover om personvern.

Ved kontakt med andre medlemmer på ELITESINGLES, beskyttes dine opplysninger, for eksempel fullstendig navn eller e-postadresse. Det er brukerne selv som avgjør om de vil legge ut slike opplysninger til andre brukere. Vi råder deg til å lese ELITESINGLES sin guide for sikker nettdating.


 

Innholdsfortegnelse:

 

► 1.    Bruk og beskyttelse av personlige opplysninger
► 2.    Datasikkerhet og kryptering
► 3.    Innsamling, bearbeiding og bruk av opplysninger
3.a.    Besøk på nettsiden uten registrering
3.b.    Besøk på nettsiden med registrering
3.c.    Dataoverføring til tredje part
3.d.    Bruk av cookies/informasjonskapsler
3.e.    Bruk av Google Universal Analytics
3.f.     Bruk av interessebasert reklame
3.g.    Facebook (plugins)
3.h.    Google+  (plugins)
3.i.     Twitter (plugins)
3.j.     Kontroll av personopplysninger
► 4.    Samtykke og motsettelse
► 5.    Din rett til informasjon, endringer eller sletting
► 6.    Ytterligere informasjon

 


 

1.    Bruk og beskyttelse av personlige opplysninger

Denne nettsiden (https://www.elitesingles.no/) drives av Spark Networks Services GmbH, Kohlfurter Straße 41/43, 10999 Berlin, Tyskland.

Personopplysninger registreres hos Spark Networks Services GmbH og lagres i 10 år. Databehandleransvarlig for www.elitesingles.no er Spark Networks Services GmbH. Vår praksis for databehandling er underlagt den tyske personvernloven (Bundesdatenschutzgesetz BDSG) og den tyske telemedia-loven (TMG). Personlig informasjon (f.eks. navn eller e-postadresse), omfattes herav. Opplysninger som ikke kan, eller kun med uforholdsmessig stort tidsbesvær, knyttes til en person, defineres som anonyme data (i henhold til § 3, stk. 6 BDSG) og omfattes ikke herav.

For å kunne drive våre tjenester er vi nødt til å samle inn, bearbeide og bruke en rekke personlige opplysninger. Dette skjer alltid i henhold til europeisk lovgivning om personopplysninger. Innen de lovbestemte rammene har vi mulighet til å evaluere hvordan medlemmene (under beskyttelse av pseudonymer)  bruker siden med hensyn til reklame, markedsundersøkelser og med hensyn til  å forbedre tjenesten vår. Du har en lovfestet rett til å motsette deg slik bruk av dine opplysninger. Du kan når som helst trekke tilbake din tillatelse og/eller motsette deg framtidig bruk av dine opplysninger. I forbindelse med annen bruk, som krever din tillatelse, vil vi hver gang spørre om tillatelse.

I paragrafene nedenfor forklarer vi nærmere hvordan vi garanterer beskyttelse av dine personopplysninger og hvilke data som brukes om du velger å bruke ELITESINGLES. Om du har spørsmål, er vår kundeservice tilgjengelig på:
info@elitesingles.no

Til toppen av siden

2.    Datasikkerhet og kryptering

All informasjon (for eksempel kontaktopplysninger, profilinformasjon, betaling av premiummedlemskap) du sender oss ved registrering eller innlogging er kryptert. Denne krypteringen beskytter informasjonen som sendes mellom deg og vår dataserver, og forhindrer uvedkommende tilgang til din informasjon. Krypteringsteknikken vi bruker er SSL (Secure Socket Layer). Det er en allment akseptert og ofte brukt teknikk. For å lagre data i et sikkert miljø har vi tatt de nødvendige forholdsreglene. Det er kun et fåtall ansatte som har tilgang til personopplysningen, og foregår kun i forbindelse med kvalitetskontroll, kontroll av klager og oppklaring av bedrageri.
 

Til toppen av siden

3.    Innsamling, bearbeiding og bruk av opplysninger

ELITESINGLES er en seriøs kontaktformidler på Internett, som med hjelp av en vitenskapelig basert matchingmetode, fører mennesker som søker etter langsiktige forhold sammen. For å tilby denne tjenesten trenger vi en rekke ulike personopplysninger fra deg. I de fleste  tilfeller er opplysningene anonyme eller kun koblet sammen med ditt brukernavn.
 

Til toppen av siden

 

 a.   Besøk på nettsiden uten registrering

Ved besøk på nettsiden ELITESINGLES uten å registrere deg til vår tjeneste, lagrer vi disse opplysningene:

•    IP-adresse (Internet Protocol)
•    Nettsiden som sendte deg til vår hjemmeside (referent)
•    Hvilke sider du besøker hos oss
•    Dato og varighet for ditt besøk
•    Hvilken nettleser og nettleserinnstillinger du bruker
•    Operativsystem

Disse dataene brukes av oss til statistiske analyser, og vil aldri settes i forbindelse med den enkelte bruker.
 

Til toppen av siden

b.    Besøk på nettsiden med registrering

Om du vil bruke tjenesten som ELITESINGLES tilbyr med de vilkår som beskrives i våre brukervilkår, trenger vi visse personlige opplysninger fra deg for å kunne tilby den ønskede tjenesten.

Vi bruker personopplysninger du selv aktivt har delt med oss (for eksempel dine profilopplysninger eller opplysningene i personlighetstesten). Du kan selv bestemme hvilke opplysninger du vil avsløre på din profil og/eller personlighetstest. Opplysninger som er absolutt nødvendige for å fullføre registreringen er særskilt markerte (for eksempel e-postadresse). Nedenfor finner du en detaljert liste over disse. For mer informasjon om vår tjeneste, se ELITESINGLES hjelp.

aa) Ved gratis registrering oppfordres du til å gi oss følgende opplysninger, slik at vi kan fullføre din registrering:

•    Ditt kjønn
•    Din potensielle partners kjønn
•    E-postadresse
•    Passord

Etter registreringen følger vår vitenskapelige personlighetstest. Vi trenger følgende opplysninger for å identifisere passende partnerforslag:

•    Alder
•    Høyde
•    Yrke
•    Sivilstand
•    Utdanning
•    Inntekt
•    Postnummer

Dessuten blir du i testen spurt om å svare på en rekke personlige spørsmål vedrørende egenskaper, vaner og ønsker til en partner, slik at vi kan utføre matchingen tjenesten vår bygger på. Opplysninger som etnisitet og livssyn er såkalte sensitive personopplysninger, der ekstra sikkerhetskrav stilles, og som vi derfor behandler med stor omhu. Disse opplysningene blir etterspurt av oss sammen med andre opplysninger som er interessante for din profil, og legger grunnlaget for ELITESINGLES’ matching-metode. Direkte kontaktinformasjon (som for eksempel e-postadresse og eksakt adresse) vises ikke i profilen din, og er dermed heller ikke synlig for andre medlemmer.

bb) Dersom du kjøper et Premiummedlemskap (kostnadspliktig medlemskap) hos ELITESINGLES, må du oppgi følgende opplysninger i forbindelse med kjøpet:

•    For-og etternavn
•    Konto-/ kredittkortopplysninger
•    Bosted

Dine betalingsdata blir behandlet av vår betalingstilbyder: Adyen GmbH, Hackescher Markt 4, 10178 Berlin, Tyskland, «Adyen». For å lette prosessen ved senere betalinger, er din betalingsinfo tilgjengelig ved nye bestillinger av premium-medlemskap, etter den første betalingen. Betalingsinfoen vises av sikkerhetshensyn kun i begrenset form. Naturligvis kan du benytte og legge til andre betalingsmetoder, dersom tilgjengelig.
cc) Ved innlogging på ELITESINGLES benytter du din registrerte e-postadresse og ditt selvvalgte passord. Ved hvert besøk hos ELITESINGLES sendes brukerdata via nettleseren og lagres i protokollfiler, såkalte serverlogger. Loggene inneholder disse dataene:

•    IP-adresse (Internet Protocol)
•    Bruker-ID på ELITESINGLES' plattform
•    Navnet på den besøkte siden
•    Dato og tidspunkt for besøket
•    Hvilken URL du kom fra
•    Datavolum
•    Opplysninger om visse forstyrrelser ved opplasting av siden
•    Sesjonsbaserte informasjonskapsler
•    Session ID

Alle data er anonyme og analyseres av oss for statistisk bruk.

dd)  ELITESINGLES sine tjenester omfatter bruk av følgende personopplysninger:

ELITESINGLES' innsamling og lagring av personopplysninger har på den ene side til hensikt å sikre en sikker, problemfri, effektiv og personlig bruk av plattformen, og på den annen side å identifisere eventuelle forbudte aktiviteter eller misbruk.

•    Andre medlemmer kan se dine profiltekster. Premium- medlemmer kan også se bildene du har lastet opp.
•    ELITESINGLES bruker et filter for å beskytte brukerne fra uønskede meldinger. Visse upassende ord, fraser og tegn er sperret for bruk i meldinger.
•    ELITESINGLES sender informasjon per e-post for å opplyse om hendelser på din profil. For eksempel ved mottakelsen av en melding eller et smil, eller når det finnes nye medlemmer som passer dine søkekriterier. Du kan endre disse meldingsinnstillingene etter egne ønsker på din brukerkonto.
•    Din profil ( med bilde og profiltekster) foreslås for andre medlemmer som del av våres matchmaking. Likeså foreslås andre medlemmer til deg som partnerforslag. Du kan deaktivere din status for partnerforslag, hvis du ikke ønsker å bli foreslått for andre og heller ikke ønsker å motta partnerforslag.
•    Vær oppmerksom på at når du er inne på noens profil kommer profilinnehaveren til å bli varslet om ditt besøk. På samme måte blir du  varslet når noen interesserer seg for din profil. Dette utgjør et vesentlig element i kontaktformidlingen, og kan derfor ikke deaktiveres.
•    Andre medlemmer kan sende meldinger til deg. Meldinger fra andre medlemmer leveres kun til din konto på ELITESINGLES. Det er kun via meldingsfunksjonen på ELITESINGLES du kan ta kontakt med andre medlemmer, og de med deg. Du har mulighet for å sperre personer slik at de ikke lengre kan kontakte deg.
•    Alle registrerte brukere kan abonnere på ELITESINGLES sitt nyhetsbrev og/eller informasjon om spesialtilbud via e-post. Ved registrering er informasjon om spesialtilbud pr. e-post automatisk instillt.  Dersom du ønsker å motta nyhetsbrevet må du selv aktivere dette. Visse e-poster kan ikke deaktiveres da de utgjør en vesentlig del av tjenesten. For eksempel bekreftelse på profilopprettelse, informasjon fra kundeservice vedrørende kontroll og frigivelse av bilder og profiltekster eller informasjon i forbindelse med bestilling og betaling av et kostnadspliktig medlemskap (Premiummedlemskap).

Vi gjør oppmerksom på at vi måler effekten av våre e-postvarsler. Dette skjer ved hjelp av små grafikker som er implementert i meldingene (såkalte piksler). Dersom du ikke ønsker analyse av din brukeratferd, kan du deaktivere piksler i din e-postklient. Nærmere informasjon finner du i Hjelp-seksjonen for din e-postklient (f.eks. Microsoft Outlook og Mozilla Thunderbird). I dette tilfellet vil derimot ikke meldingene vises korrekt, og du kan eventuelt ikke bruke alle funksjoner.
•    Liker-knappen: et medlem kan med et klikk markere at de liker et bilde eller en tekst på et annet medlems profil. Da vil mottakeren motta en e-post om hendelsen. På sin egen profil kan man se hva andre medlemmer har likt.
•    Leste meldinger: Premium-medlemmer har tilgang til denne funksjonen. Med denne funksjonen kan du se om din melding er lest av mottakeren. Når mottakeren åpner meldingen får avsenderen et varsel med tidspunktet det ble åpnet.
•    Importer bilder fra Facebook: Om et ELITESINGLES-medlem har en Facebook-konto kan bildene fra Facebook overføres til deres ELITESINGLES-profil. For å gjennomføre dette klikker man på en knapp for å koble seg til Facebook, og medlemmet må så logge inn på Facebook via et pop-up-vindu. Hvert medlem kan laste opp maksimalt 24 bilder.
•    Premium personlighetsprofil: Ut i fra svaret på ELITESINGLES sin personlighetstest, identifiser ELITESINGLES passende partnerforslag til våre medlemmer. Testresultatet vises under «Personlighetsprofil» på profilsiden. Under sin egen profil finner man sitt eget testresultat. Ved besøk på andre brukeres profiler kan man se deres personlighetsanalyser og hvor godt man passer sammen. Personlighetstesten baseres på de fem største personlighetsdimensjonene, De fem store, og tre beslektede underdimensjoner. Basert på svaret får brukeren en tekst og en graf som beskriver brukerens personlighet. Brukere med gratis medlemskap får kun resultatet fra de fem viktigste dimensjonene, mens Premiummedlemmer får et resultat etter alle dimensjonene.

Til toppen av siden

c.    Dataoverføring til tredje part

Din profil på ELITESINGLES er kun synlig for dine partnerforslag. Andre medlemmer kan aldri se ditt fullstendige navn, din e-post eller fullstendige adresse. Kontakt med andre medlemmer foregår utelukkende gjennom våres interne kontaktsystem, og du bestemmer selv hvem du vil dele dine kontaktopplysninger med. Enkelte opplysninger (alder, kjønn, høyde, etnisitet, religion, jobb, røykevaner og ønske om barn) er alltid synlige for dine partnerforslag. Du kan deaktivere mottakelse av partnerforslag, og dermed unngå å være synlig for andre medlemmer.

Personopplysninger blir ikke videresolgt, og gis generelt ikke videre til tredjepart, så fremst det ikke er nødvendig for utførelsen av tjenesten (for eksempel betalingsinformasjon ved premiummedlemskap), og du har gitt oss tillatelse til det eller hvis det er påkrevd ved lov.

Videre deltar Apollo Solutions Ltd., Informatics Park, La Tour Koenig, Pointe aux Sables, Mauritius («Apollo Solutions») i kontrollen av bilder lastet opp av ELITESINGLES’ medlemmer, for å forsikre autentisitet, tjenestens kvalitet og medlemmenes sikkerhet. Da lovgivningen om personopplysninger generelt er mindre strengt i USA enn i EU, har Apollo Solutions forpliktet seg til å følge EU-kommisjonens retningslinjer for overføring av personopplysninger til oppdragstakere i andre land. Apollo Solutions har dermed tatt alle nødvendige hensyn for å beskytte personopplysninger i henhold til EUs lovgivning. Beskyttelsen av din personlige informasjon er derfor garantert.

Til toppen av siden

d.    Bruk av informasjonskapsler (cookies)

ELITESINGLES bruker såkalte informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres midlertidig («sesjonsbaserte informasjonskapsler») eller permanent («permanente informasjonskapsler») på din datamaskin via nettleseren din. Disse inneholder informasjon om for eksempel innstillinger på nettsiden ved tidligere besøk.
Informasjonskapsler brukes ikke for å kjøre programvare eller levere virus til din datamaskin. Hovedhensikten med informasjonskapsler er å gi en skreddersydd opplevelse av nettsiden og tilby deg tjenesten så smidig og behagelig som mulig.

De fleste nettlesere har som standard at informasjonskapsler er akseptert. Du kan imidlertid endre innstillingene for din nettleser, slik at den nekter bruk av informasjonskapsler eller at den spør om tillatelse før den aksepterer slik bruk. Om du nekter bruk av informasjonskapsler kan det resultere i at visse funksjoner av tjenesten ikke fungerer.

ELITESINGLES bruker sesjonsbaserte, partner- og affiliate-informasjonskapsler, samt  permanente informasjonskapsler:

•    Sesjonsbaserte: ELITESINGLES bruker for det meste sesjonsbaserte informasjonskapsler  som ikke lagres på datamaskinen din, men som blir fjernet når nettleseren din lukkes. Sesjonsbaserte informasjonskapsler brukes her for å bekrefte medlem ved innlogging og kunne balansere en eventuell belastning av systemet..
•    Partner- og affiliate: Foruten ELITESINGLES' bruk av informasjonskapsler, brukes informasjonskapsler fra eksterne annonsører. Disse informasjonskapslene brukes for å beregne økonomisk oppgjør mellom ELITESINGLES og annonsørene, og inneholder ikke personlig informasjon fra deg.
•    Permanente: ELITESINGLES bruker «permanente informasjonskapsler» for å lagre personlige innstillinger. Dette gjør det mulig å gi deg en mer personlig opplevelse av tjenesten og forbedrer helhetsopplevelsen av ELITESINGLES da innstillingene beholdes til neste besøk.

Til toppen av siden

e.    Bruk av Google Universal Analytics

ELITESINGLES analyserer medlemmenes bruk av tjenesten. Ut i fra anonyme brukerprofiler analyserer vi bruken for å forbedre vår service og tjeneste til deg. Vi bruker blant annet Google Analytics med funksjonen Universal Analytics, som er en nettanalysetjeneste fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, 94043, («Google»), med tillegget «_anonymizelp». IP-adresser som samles inn forkortes, slik at man ikke kan lage en direkte kobling til individer.

Google Analytics bruker såkalte informasjonskapsler/cookies, tekstfiler som lagres på din datamaskin, som gjør det mulig å analysesere din bruk av nettsiden. Informasjonen om din bruk av nettsiden, som blir generert gjennom dine informasjonskapsler, sendes over til og lagres hos Google i USA. Google bruker denne informasjonen for å analysere din bruk av tjenesten, for å lage rapporter over aktiviteter på nettsiden for innehaverne, og for å tilby andre tjenester tilkoblet bruk av tjenesten og Internett. Rapportene som er sammenstilt av Google inneholder blant annet demografiske data og interesser, basert på dine besøk hos kommersielle nettsider. Google kan også komme til å videresende informasjonen til en tredje part, såfremt dette er påbudt ved lov, eller om tredje part bearbeider informasjonen på oppdrag fra Google. Google kommer ikke under noen omstendigheter koble din IP-adresse sammen med annen informasjon fra Google. Du kan hindre installasjonen av informasjonskapsler gjennom innstillingene i din nettleser, men vi påpeker at det da kan forekomme at du ikke vil være i stand til å benytte alle funksjonene på nettsiden.

Du kan reservere deg mot en fremtidig innsamling og analyse av data gjennom Universal Analytics ved å installere en opt-out add-on i din nettleser.

ELITESINGLES benytter seg av Google Analytics-funksjonen remarketing . Ved å benytte denne funksjonen kan ELITESINGLES representere brukere, som har besøkt ELITESINGLES' nettsted og interessert seg for vårt produkt, målrettet reklame når de besøker andre nettsteder i Google Displaynettverket. Dette skjer ved hjelp av cookies, dvs førstepartsinformasjonskapsler (for eksempel Google Analytics-informasjonskapselen) og tredjepartsinformasjonskapsler (for eksempel DoubleClick-informasjonskapselen).  Ved hjelp av disse kan brukeratferden på websiden analyseres slik at man kan tilby deg relevante tilbud basert på dine egne preferanser.
Du kan velge bort Google Analytics for bannerannonsering og tilpasse annonser fra Google Displaynettverk ved å bruke Annonseinnstillinger eller Google Analytics’ nettlesertillegg for bortvelging.

Mer informasjon om Google’s vilkår for bruk og personvern, finner du under: Servicebetingelser for google analytics og på Google analytics.

 

f.    Bruk av interessebasert reklame

ELITESINGLES bruker interessebasert reklame basert på grunnlag av pseudonymer og anonyme data, gjennom reklame du har klikket på eller fra nettsidene til våre samarbeidspartnere, som du har besøkt. ELITESINGLES bruker Google DoubleClick og Eyeota til dette formål.

ELITESINGLES benytter seg av re-marketing-teknologi tilbudt av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, 94043, USA. Ved å benytte denne funksjonen kan ELITESINGLES vise brukere, som har besøkt ELITESINGLES' nettsted og interessert seg for vårt produkt, målrettet reklame når de besøker andre nettsteder i Google Display-nettverk. Dette skjer ved hjelp av informasjonskapsler.

Hvis du ikke ønsker bannerannonsering og tilpassede annonser fra Googles annonsenettverk basert på informasjonen fra informasjonskapsler, kan du deaktivere dette under Annonseinnstillinger, eller ved å installere Google Analytics’ nettlesertillegg for bortvelging.

Eyeota-nettverket er et tilbud fra Eyeota 12A, Upper Circular Road, Singapore 058410 («Eyeota»). Eyeota muliggjør visningen av tilpasset reklame basert på demografisk informasjon og interesser. Reklamen baseres på oppsummerte profiler gjennom informasjonskapsler. IP-adresser blir kun behandlet av Eyeota i forkortet form. Dersom du ikke ønsker å motta interessebasert reklame, kan du deaktivere bruken av informasjonskapsler gjennom opt-out-lenken. Nærmere informasjon finner du i Eyeotas egen databehandleravtale.

Til toppen av siden

g.    Facebook (plugins)

ELITESINGLES benytter plugins på sin hjemmeside fra det sosiale nettverket Facebook.com («Facebook»), som drives av Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94 304, USA. Disse plugins er markert med en Facebook-logo. Ved å trykke på en slik knapp på ELITESINGLES' nettside, kobles din nettleser til Facebooks servere. Facebook overfører innholdet gjennom plugins i din nettleser og integrerer innholdet på nettsiden.

Om du er innlogget på Facebook, kan Facebook gi ELITESINGLES retten til å hente informasjon du har lagt igjen på Facebook. Når du foretar deg handlinger med et Facebook-plugin (for eksempel «Like ELITESINGLES på Facebook») blir opplysningene som gis av nettleseren din på Facebook lagret der. Formålet og omfanget av innsamlingen, bearbeidingen og bruken av data fra Facebook omhandler ditt personvern. Du kan endre innstillingene for plugins på Facebook. Om du ikke vil at Facebook samler inn opplysninger, foreslår vi at du logger ut av Facebook før du besøker ELITESINGLES.

Til toppen av siden

h.    Google+  (plugins)

ELITESINGLES benytter plugins på sin hjemmeside fra det sosiale nettverket plus.google.com («Google+»), som drives av Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Disse innstikkene er markert med en Google-logo, Google+1 eller tekst «Google social plugin».

Når du besøker noen av sidene på vårt nettsted som inneholder en slik plugin, kan din nettleser spørre om å koble seg til Googles servere. Innholdet på ELITESINGLES kan integreres med din Google-konto. Når du bruker plugin, for eksempel ved å trykke på «+1»-knappen eller skriver en kommentar via din Google-konto, kan informasjonen sendes til og lagres av Google.

Om du ikke vil at Google samler inn informasjon om deg, bør du logge ut fra din Google-konto før du besøker ELITESINGLES.

Vi har ingen innflytelse over omfanget av informasjon som Google+ eventuelt måtte lagre gjennom klikking på slike knapper.
Etter Googles informasjon blir ingen personopplysninger lagret. Kun ved innloggende medlemer (på Google+) blir slik informasjon, som IP-adresser, lagret og bearbeidet.
Informasjon om formålet og omfanget av innsamlingen, videre bearbeiding og bruk av data som Google samler inn, samt dine rettigheter og mulige innstillinger finner du i Googles personvern.

 

Til toppen av siden

i.    Twitter (plugins)

Videre benytter ELITESINGLES plugins på sin hjemmeside fra det sosiale nettverket twitter.com, som drives av Twitter Inc., 795 Folsom St. Suite 600, San Francisco, CA 94 107, USA. Plugins herfra kjennetegnes med en Twitter-logo.

Når du besøker sider fra ELITESINGLES som benytter en slik plugin, bygger din nettleser en direkte forbindelse med serverne til Twitter. Twitter formidler innholdet av plugins direkte til din nettleser, og videre til nettsiden. Slik mottar Twitter informasjon om at du har besøkt en side hos ELITESINGLES.

Dersom du er innlogget på Twitter, kan Twitter spørre om å registrere besøket på din Twitter-konto. Når du bruker Twitter-plugins (for eksempel for å tvitre om en artikkel), blir informasjonen formidlet direkte til Twitter gjennom nettleseren, og lagret der.

For detaljer om hvordan dine data håndteres, samt dine rettigheter og muligheter for å beskytte dine personopplysninger, vennligst sjekk Twitters personvern.
 

Til toppen av siden

j.    Kontroll av personopplysninger

For å beskytte våre brukere mot folk som misbruker ELITESINGLES' tjeneste, bruker vi automatiserte overvåkningsverktøy til å analyserer og kontrollere våre medlemmers opplysninger. Dessuten utfører vår kundetjeneste tilfeldige kontrollerer av aktiviteter og atferd på plattformen. Profiler som viser mistenkelig oppførsel kan bli blokkert.

ELITESINGLES forbeholder seg dessuten retten til automatisk filtrering av meldinger. Disse kontrolleres mot ordlister med ord som strider mot gjeldene lover og ELITESINGLES sine vilkår. For eksempel klart pornografiske eller tydelige krenkende ord. Med såkalte anti-scamming-skanninger forsøker vi å beskytte våre medlemmer mot bedrageri.

Om resultatet av disse kontrollene viser mistenksom bruk av ELITESINGLES tjeneste, vil de rettslige følgene være i tråd med de angitte vilkårene. Når ELITESINGLES sperrer inn- og utgående meldinger, er dette et resultat av en undersøkelse som med sannsynlighet peker på at innholdet i meldingen strider mot brukervilkårene. Brukeren blir ikke varslet ved sperring av meldinger.

 

Til toppen av sid

4.    Samtykke og motsettelse

ELITESINGLES vil alltid spørre deg om din uttrykkelige tillatelse for bruk av data som krever tillatelse i henhold til gjeldende lover.
Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke og/eller nekte framtidig bruk av dine opplysninger.

Dersom du vil tilbakekalle ditt samtykke eller om du har en innvending, kan du enkelt gjøre det ved å ta kontakte oss:

Spark Networks Services GmbH
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlin
Germany
info@elitesingles.no
Faks: +49 30 868 000 313

Vær oppmerksom på at om du motsetter deg bruk av enkelte personopplysninger, vil vi kanskje ikke være i stand til å levere vår tjeneste. Vi svarer gjerne på eventuelle spørsmål om dette.

Til toppen av siden

5.    Din rett til informasjon, endringer eller sletting

Du har rett til når som helst å se dine opplysninger som er koblet til din profil og de innstillingene som lagres for din brukerkonto, samt å gjøre endringer, rettelser eller slette disse.

Vi vil påpeke at din rett til å slette opplysninger kan komme til å innskrenkes av lovbestemt plikt til å bevare materiale som er innhentet av oss. Utover dette kan en domstol, relevant myndighet eller annen lovgivende makt, kreve informasjon eller tilgang til opplysninger.

Ved spørsmål om informasjon, endringer eller sletting, oppgi navn og e-postadresse og henvend deg til:

Affinitas GmbH
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlin
Germany
info@elitesingles.no
Faks: +49 30 868 000 313

Mye av din informasjon kan du enkelt få tilgang til og endre eller slette på din konto.

Til toppen av siden

6.    Ytterligere informasjon

Enhver internett bruker bør være oppmerksom på at opplysninger som publiseres på nett kan hentes og være synlige for andre Internett-brukere. ELITESINGLES vil uttrykke at fullstendig beskyttelse av personinformasjon ved dataoverførsel på internett aldri kan garanteres. Vær derfor bevisst på hva du legger ut på Internett.
 

Til toppen av siden