5 tips for en romantisk helgetur

helgetur i Paris

Har forholdet ditt kjørt seg fast i en grå hverdag og kjedelige rutiner? Da er det på tide å bryte fra gamle vaner og på nytt vie tid til partneren sin. Hva passer vel bedre da enn en romantisk helgetur? ELITESINGLES gir deg fem tips hvordan dette kan løfte forholdet opp.

1 En romantisk helgetur i naturen

Når man er så heldig og bor i Norge, er naturen aldri langt unna. Da trenger man ikke tenke på å kjøpe eller organisere en tur langt borte. Pakk kofferten, fyll tanken og dra på en romantisk helgetur! Hvorfor ikke ta seg en tur på fjellet, eller kanskje til kysten om man bor på den siden av landet? Finn et lite, hyggelig gjestehus hvor dere sammen kan nyte naturen, og hverandre. Har dere en hytte, så er det bare å dra dit og hygge seg på hyttetur.

2 Spa-helg

En spa-helg er den perfekte idé for en romantisk helgetur. La kropp og sjel slappe av og nyt tiden med partneren din. En deilig svømmetur, en massasje eller et opphold i badstuen gjør at dere begge vil være mer tilfreds. En spa-helg lader dermed ikke bare opp dine batterier, men også forholdets.

3 En romantisk storbytur

Storbytur er den ideelle helgetur. Fly til en romantisk by, la dere imponere av spennende arkitektur og ukjente smaker. Ta for eksempel en tur til klassiske Paris, som er kjent for å være kjærlighetens by, og hvor dere dessuten kan fråtse i god mat og vin. Eller reis til söta bror og la dere sjarmere av vakre Stockholm eller Göteborg.

4 Utmerkede hoteller

Synes du vanlige hoteller er kjedlige? Om du vil ligge i en enkel seng kan du vel gjøre det hjemme? Da kan en utflukt til et spesielt hotell være det rette. Hvorfor ikke prøve et skogshotell eller kanskje snøhotell om vinteren?

5 En romantisk helg hjemme

Man behøver ikke dra på en helgetur for å oppleve romantikk, man kan også ha en romantisk helg hjemme. Bli i sengen med god mat og gode filmer, og ikke la noen forstyrre dere. Slå av mobilen og slapp av med partneren. Når dere tar dere til for hverandre, og unner dere å gjøre noe hyggelig sammen, vil dere glemme hverdagen og gjenoppdage forholdet og følelsene!

Har du spørsmål? Kontakt oss på e-post: [email protected].

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon