Om EliteSingles

EliteSingles om oss

Er du singel og søker en kjæreste med felles verdier for et stabilt og langvarig forhold? Da er EliteSingles siden for deg.

EliteSingles retter seg mot voksne mennesker som søker harmoniske forhold. Med “elitesingles” mener vi single som stiller krav og er svært bevisste i søket etter en partner. Vi tilbyr et møtested der du kan møte noen du virkelig passer sammen med, enten det gjelder personlighet, interesser, jobb eller utdanningsnivå. Vårt mål er at du skal møte din beste match hos oss. En partner du har de gode samtalene med, en du ler og gråter sammen med, en du deler livet sammen med.

Konseptet vårt baserer seg på et matchingsystem som bygger på forskning om forhold og kompatibilitet mellom mennesker. Derfor gir vi deg jevnlig nye partnerforslag som du kan bli kjent med, med fokus på kvalitet framfor kvantitet.

EliteSingles ble lansert i 2012 av Spark Networks Services GmbH i Berlin, og vårt firma har jobbet med matchmakingtjenester siden 2009. Vi har altså lang erfaring i bransjen, og tilstreber høyeste standard innen sikkerhet, produkt-, og servicekvalitet. Vi tilbyr tjenester til over 13 millioner brukere i 25 land.

Matchmaking hos ELITESINGLES

Vårt matchingsystem er basert på en egenutviklet matematisk modell som beregner hvor godt to mennesker passer sammen på bakgrunn av en psykologisk personlighetsprofil, demografiske data og personlige preferanser. Når du registrerer deg, spør vi deg derfor en rekke spørsmål rundt dette.

Den psykologiske personlighetsprofilen bygger på femfaktormodellen, ofte kalt «De 5 store», godt kjent fra psykologien. Denne modellen ble på 90-tallet et av de viktigste og mest kjente begrepene innen moderne psykologi.

Basert på de fem personlighetsdimensjonene identifiseres potensielle partnere, det vil si par som har gode forutsetninger for et lykkelig og langsiktig forhold. Profiler som har en høy match vil bli foreslått som matcher hvis de sosiodemografiske dataene og de angitte preferansene også stemmer overens.

Sosiodemografiske data er grunnleggende informasjon om for eksempel kjønn, alder, bosted og utdanningsnivå. Personlige preferanser inkluderer spørsmål og aspekter i livet som er viktige for deg i et langsiktig forhold, som for eksempel hvor viktig din partners religionstilhørighet er, eller hvor partneren søker.

Som medlem vil du motta nye partnerforslag fra oss jevnlig. Vi tror på gode, målrettede matcher, fremfor å søke blant side opp og side ned av single. Derfor får du inntil 7 partnerforslag av gangen, slik kan du ta deg god tid til å bli kjent med dine partnerforslag. Du slipper å søke selv, men oppgir heller hva som er viktig for deg. Dette er såvidt vi vet et unikt konsept blant norske datingsider.

Som partnerformidler prioriterer vi din sikkerhet. Alle opplysninger lagres kryptert og er ikke tilgjengelig for en tredjepart. Andre brukere kan selvfølgelig ikke se dine personopplysninger, men kun det som du selv oppgir på profilen din.

6 steg til en profil hos ELITESINGLES

  1. Ved registrering oppretter du din profil. Dette kan du gjøre på vår startside www.elitesingles.no, eller ved å bruke registreringsboksen øverst til høyre.

  2. Når du fyller ut vår personlighetstest blir du kostadsfritt basis-medlem. Som basis-medlem får du overblikk over hvordan siden fungerer, men med begrensede kontaktmuligheter.

  3. Hvis du vil å bli betalende premium-medlem og få tilgang til våre premium-funksjoner, går du til betalingssiden ved å klikke på den grønne knappen øverst på siden med: “Bli premiummedlem nå”

  4. Der kan du velge medlemskapet som passer deg best (varighet og type). Oversikt over medlemskap finner du her.

  5. Velg betalingsmetode, oppgi din betalingsinformasjon og godkjenn kjøpet. Du betaler for hele den valgte perioden på forskudd, og medlemskapet aktiveres umiddelbart.

  6. Legg inn dine fakturaopplysninger, sjekk at de er riktige og lagre disse. Du mottar en e-post fra oss som bekrefter ditt kjøp med alle nødvendige opplysninger.

Spark Networks Services GmbH

Stiftet

November 2008

Hovedkontor

Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlin
Tyskland

eDarling Office

Medarbeidere

250

Medlemmer

> 13 Millioner

Tjenester i

Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Irland, USA, Canada, Australia, New Zealand, Sør-Afrika, Tyskland, Østerrike, Sveits, Frankrike, Polen, Nederland, Belgia, Spania, Russland, Den tsjekkiske republikk, Mexico, Chile, Ungarn, Slovakia