Jeg er:
Vennligst oppgi kjønnet ditt.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.
Vennligst oppgi et gyldig passord.
« Gå tilbake
13 M
Totalt antall medlemmer

Mer enn 13 millioner mennesker søker kjærligheten med EliteSingles

52/48
Jevn kjønnsfordeling

Blant våre medlemmer finnes 52 % kvinner og 48 % menn

100 %
Alle profiler kontrolleres

Manuell profilkontroll sikrer en seriøs og sikker datingtjeneste

Dating i Stavanger: Utnytt de vakre omgivelsene

Single i Stavanger

Stavanger ligger vakkert til mellom fjord og fjell på Nord-Jæren i Rogaland. Både landskapet og bybildet er variert og spennende – akkurat slik som menneskene som bor her. Det bugner av muligheter for deg som er singel i Stavanger og på jakt etter ny partner. Byen er rik på byliv, kultur og natur og er et perfekt utgangspunkt for den som planlegger en romantisk date. Dating i Stavanger

Singellivet i oljehovedstaden

Stavanger er kjent for å være den byen i Norge som er mest preget av oljen: Mange som bor her jobber i en eller annen sammenheng med olje, enten det er offshore, med forskning eller bearbeiding og administrasjon. Dette gjør at kvalifiserte folk fra hele Norge har flyttet til Stavanger, og det også finnes et spennende internasjonalt miljø.

Dette setter sitt preg på bylivet i Stavanger, og det er alltid noe å oppleve. Samtidig har nok oljen også gitt byen et høyt prisnivå. Det finnes likevel rikelig med muligheter for spennende dater, enten det er på et stramt budsjett eller hvis du har friere tøyler.

Dessuten var Stavanger lenge kjent som «misjonsbyen», og kristendommen spiller fremdeles en viktig rolle i livet til mange beboere i Stavanger-området.

Treff en attraktiv Siddis med EliteSingles!

Uansett om det er friluftsliv, kultur eller hjemmekos man bruker fritiden til, så ønsker mange single seg en partner å dele opplevelsene med. Med EliteSingles kan du finne deg en kjæreste som har samme interesser som deg. Takket være vår matchmaking-metode får du partnerforlag som passer personligheten din. Legger du for eksempel vekt på å bli kjent med single som deler din tro, kan du innstille at religion er et viktig kriterium.

Dessuten kan du oppgi om du bare ønsker partnerforslag fra Stavanger, eller om du vil utvide søket til hele Sør- og Vestlandet. Er du åpen for å bli kjent med single som bor litt lenger unna, er sjansene større for at du vil finne den rette!

I alle fall er det et godt valg å søke i Stavanger: En anonym undersøkelse blant EliteSingles’ registrerte medlemmer avslører nemlig at single fra Stavanger anser seg selv som veldig attraktive. De kom på andreplass, rett etter bergenserne. Folk som bor i Stavanger ser ut til å gjenspeile de vakre omgivelsene!

Om artikkelforfatteren: Elisa Kaiser

Elisa Kaiser er ansvarlig for EliteSingles.no

Les flere artikler skrevet av Elisa Kaiser