Birgith, 62 år

Birgiths historie

Møtte den rette på andre siden av landet

Birgith (62) trodde ikke det var mulig for en dame i hennes alder å bli så forelsket. Så møtte hun den rette på den andre siden av landet.

Hei, dere på EliteSingles. Jeg er svært fornøyd med nettstedet og har funnet min kjære her. Nå ønsker jeg å avslutte. Ja, dette har vært og er helt stort for oss begge. Det var kjærlighet fra første øyeblikk da vi møttes på flyplassen. Jeg er en dame på snart 63 – så jeg trodde ikke det var mulig i vår alder å bli SÅ forelska.

Jeg hadde skrevet i min profil at jeg ønsket meg en god, spesiell venn som jeg kunne reise sammen med og møtes nå og da. He he – nå høres det ganske komisk ut, for hva er det, en venn å ta frem når det passer? Vi kan ikke få nok av hverandre og prøver alle muligheter for å få være sammen. Widerøe tjener godt på sånne.

Jeg er en dame på snart 63 – så jeg trodde ikke det var mulig i vår alder å bli SÅ forelska.

Det begynte med at han skrev at han likte min profil veldig godt og syntes jeg var søt å se på, så det kunne nok ikke bli så vanskelig for meg. Han ønsket meg lykke til i min søken etter partner (han var ikke foreslått for meg da han bodde mye lenger vekk). Jeg kikka lenge på bildene av han og leste på profilen, sa tusen takk og at jeg syntes han virket veldig hyggelig. Der starta skriving frem og tilbake, men en dag sa han at «nå har jeg lyst å høre stemmen din, så her har du mitt nummer. Send meg en melding hvis du vil». Nå har vi lovet å være tro mot hverandre og være mest mulig sammen, for vi har jo ingen tid å spille bort!

Evig takknemlige for EliteSingles som førte oss sammen!