Artur og Lone

«Kjærlighet ved første blikk», er uttrykket Lone og Artur bruker for å beskrive deres kjærlighetshistorie. Etter meldingsutvekslinger med smil og personlige beskjeder, var tiden inne for å møtes…

Høste 2009 meldte jeg meg inn hos eDarling (EliteSingles tyske søsterside, red.), siden jeg så etter en partner. Jeg hadde egentlig ikke troen på å finne den store kjærligheten på Internett, men en venninne anbefalte meg å prøve det. Jeg ga det en sjanse.
Jeg hadde truffet flere menn via andre partnerformidlere, men disse møtene var alltid ganske annerledes fra hva jeg forventet etter å ha snakket med dem over nett. Det kan kanskje ha noe med at de andre partnerformidlerne ikke har en personlighetstest og målrettede partnerforslag, slik eDarling har.

Allerede etter et par dager mottok jeg et partnerforslag jeg synes var svært sympatisk. Jeg hadde ikke tidligere kommet over en profil, hvor både bildet og profilteksten appellerte slik til meg. Vi sendte hverandre et smil og skrev til hverandre hver dag før vi avtalte å møtes etter to uker.

Ved første møte gikk vi en tur med hunden min. Det var kjærlighet ved første blikk, og ingen av oss trodde at noe slikt fantes før vi selv opplevde det. Da vi la øyne på hverandre visste vi begge at vi var som skapt for hverandre, og det uten å si et ord. Vi vil aldri glemme dette spesielle øyeblikket. En lang spasertur fulgte, og vi storkoste oss. Da vi skulle ta farvel, avtalte vi å møtes for å spise senere på kvelden. Også dette andre møtet var fantastisk, og da han kjørte meg hjem, kysset vi for første gang.

Vi har nå vært sammen i to år og er svært lykkelige i lag. Vi er like forelsket i dag som for to år siden! Vi forstår hverandre uten ord, og vet alltid hva den andre tenker eller føler. Vi støtter og aksepterer hverandre for den vi er, og vi ler mye sammen. Nylig flyttet vi sammen (inkludert hunden min). Vi er så lykkelige for å ha funnet hverandre og er veldig takknemlig overfor dere!