Helenes historie

Helenes historie

Startet forholdet med et smil

«Helene» møtte sin kjæreste etter kort tids utveksling av meldinger og smil. Som ei som er opptatt av sanser og kjemi, var det viktig for henne å finne noen med felles verdier. Hun traff blink etter at den rette sendte et smil.

Jeg er superfornøyd og superforelsket og vil gjerne at du sletter profilen min for meg. (…) Jeg hadde avsluttet en kortvarig og lite tilfredsstillende date – så det hadde gått litt tid siden jeg hadde vært inne på nettsiden. Da så jeg et «smil» litt nede på listen fra et mildt og vennlig fjes med et litt underfundig utrykk. Jeg likte profilen umiddelbart og spurte om han ville ha kontakt fortsatt selv om det var en stund siden han hadde sendt smilet. Det ville han.

Vi traff hverandre etter kort tids skriving. Vi er nok opptatt av sanser og kjemi begge to, og etter en kopp kaffe, litt mat og et glass vin (på en mandag) var det ingen tvil om at vi ville treffes igjen. Fort.

Et flyktig kyss og en god klem bekreftet at det ikke var noe i veien med kjemien. Vi visste vel noe om at vi hadde felles verdigrunnlag og holdninger. Dessuten var vi begge et godt sted i livet, selv om det åpenbart var et savn med en kjæreste. Det er en stor fordel at man tenker at et forhold skal være et pluss til det andre som også er bra 🙂

Noe av det som ble en fin erfaring med nettstedet, er at vi vet at den vi møter er åpen for et forhold og ønsker seg en kjæreste. Det er en god start!

Noe av det som ble en fin erfaring med nettstedet, er at vi vet at den vi møter er åpen for et forhold og ønsker seg en kjæreste. Det er en god start! Det første møtet ble avsluttet med en ny avtale, og den neste med en ny… osv. Det har blitt mange treff med og uten kaffe, mat og vin. Vi snakker i evigheter på telefonen, vi prater i munnen på hverandre (bokstavelig talt) mange ganger, vi klarer ikke å holde oss unna hverandre og vi er like lykkelige, forelsket og takknemlige begge to.

På grunn av og til tross for at vi har erfaring med tidligere forhold og at vi er det man må kalle godt voksne, følte vi for å avklare raskt om vi ville satse på hverandre. Spennende og skummelt, men også trygt og deilig. Vi velger å stole på følelsene våre, og når vi blir engstelige konfronterer vi den andre og får svar. Man har aldri noen garanti og det er litt modig av oss, men vi føler vel at vi har truffet blink og velger å tro på det.

Jeg har anbefalt Elitesingles til flere og fortsetter selvfølgelig med det. (…) Tusen takk for den beste av de beste ♥

«Helene» har valgt å være anonym, men EliteSingles kjenner hennes identitet. Historien er forkortet.