Mientje og Toon (Nederland)

Mientje

Jeg fylte ut min profil på eDarling og dagen etterpå fikk jeg en melding fra Toon. Jeg ble nysgjerrig og bestemte meg for å ta en titt på profilen hans. Det første jeg tenkte var: ”Å nei! Han er 81 år. Han vil sikkert bare leie meg i hånda”. Jeg tenkte at nei, dette er ikke aktuelt for meg og skrev det tilbake til han. Jeg fikk i svar fra han at han følte seg såret over at jeg mente han var for gammel for meg. Siden han ikke ga opp, så jeg tenkte at en date kan vel ikke skade.

Da vi traff hverandre for første gang var det som om vi allerede kjente hverandre. Og om jeg lyttet til hjertet mitt fortalte det meg at jeg hadde truffet min sjelevenn. Jeg sa til han: “Du har erobret mitt hjerte, og jeg kommer ikke til å la deg gå”. Han behandler meg som en sann prinsesse, og det har jeg aldri i mitt lange liv opplevd før. Noen ganger har jeg lyst til å gråte av glede! Ja. Noen ganger har jeg ikke ord for å uttrykke hva jeg føler. Da tar jeg han i hånda og sier: ”Jeg har ikke ord for å beskrive det vi har”. Har jeg lært noe av denne opplevelsen må det være at det finnes ingen aldersgrense for når og om du forelsker deg. Kjærligheten kjenner ingen grenser.

Toon

Jeg har vært gift I 54 år. Jeg var enkemann og jeg var ulykkelig alene. Jet satt mye alene hjemme og hadde ingen å snakke med. Tv en holdt meg med selskap, men jeg begynte å bli veldig ensom.
Min bror registrerte meg på en dating side. Han mente at selv om jeg ikke treffer noen å dele livet med, ville det være en spennende opplevelse. Jeg fikk foreslått Mientje. Hun hadde laget en profil og registrert seg med et bilde. Med en gang jeg så bilde av Mientje var det noe som skjedde inni meg. Jeg tenkte at denne damen må jeg bare skrive til. Jeg skrev at jeg gjerne ville ha et stevnemøte med henne. Og det fikk jeg. Første daten var på Van der Valk. Jeg stod og ventet på henne, og da hun kom så vi på hverandre veldig overrasket, det var som om vi hadde truffet hverandre før. Det fløy gnister mellom oss. Man skal aldri si at det ikke er mulig å forelske seg når man er 80. Det er mulig!!

Jeg fortalte henne på første date at jeg aldri ville gifte meg eller bli samboer. Men jeg ombestemte meg fort. Nå bor vi sammen. Og det er vidunderlig. Livet er vidunderlig med Mientje