Ronnis historie

Ronnis historie

Mistet aldri troen på ekte kjærlighet

Ronni søkte etter den store kjærligheten i lengre tid. En dag ble han kontaktet av en kvinne med en rørende og vakker profilbeskrivelse. Resten er historie.

Jeg opprettet profilen min den 30.12.2012, og logget inn for siste gang den 18.01.2013. Det var ikke engang jeg som tok kontakt da vi først begynte å skrive sammen. Hun sendte meg først fem spørsmål. Jeg hadde ikke lest igjennom profilen hennes før jeg svarte, men jeg gjorde det likevel. Jeg ble grepet av hennes profiltekst. Den rørte ved noe dypt inni meg, og jeg kunne se min egen personlighet bli reflektert i hennes tekst.

Da jeg hadde lest teksten hennes, visste jeg at jeg ikke behøvde å sende mine forventninger, forbindelsen var så sterk at jeg bestemte meg for å hoppe over de neste tre trinnene og skrive en melding til henne. Det var helt klart den beste beslutningen jeg har tatt. Det gikk ikke mer enn et par timer, før jeg fikk et svar tilbake og vi har skrevet sammen siden!

Etter to dager ble vi enige om at vi gjerne ville møte hverandre. Jeg hentet henne på Sentralstasjonen en fredagskveld, og selv om jeg ikke hadde møtt henne før, var det første jeg gjorde å gi henne et fem minutter langt kyss. Jeg tok henne med på restaurant, hovedretten ble iskald før vi rakk å spise den, for vi kunne ikke holde oss fra hverandre.

Vi er på samme bølgelengde og vi er helt enige om hva vi vil med hverandre. Det virker for godt til å være sant og jeg forstår fremdeles ikke hvor heldig det går and å være. Jeg er jublende lykkelig over å ha møtt min eneste ene gjennom denne hjemmesiden, og det beste er, at hun er like forelsket i meg som jeg er i henne. Vi er overbevist om at dette er ”the real thing”, selvom det virker som om det er tatt rett ut fra en film. Dette var også et av de store samtaleemnene under daten. Vi er så enige at vi ikke kan annet enn å bli forelsket i hverandre.

Vi er så enige at vi ikke kan annet enn å bli forelsket i hverandre.

Et par dager senere, sitter jeg nå her og har slettet min profil, fordi jeg innerst inne vet, at jeg har funnet den jeg skal dele resten av livet mitt med. Jeg vet godt at mange vil si en slik uttalelse er sinnsyk, at man ikke kan vite noe sånt etter så kort tid. Til dem har jeg kun èn ting å si: prøv å gi slipp på følelsene dine og vær åpen overfor nye mennesker. Glem hvordan dine tidligere forhold har vært. Du står alltid overfor en ny person. Ha troen på at kjærligheten finnes, og aldri gi opp! Det tok meg nemlig 10 år, men det var verdt ventetiden. Må kjærligheten være med dere alle!