Tor, 60 år

Tors historie

Søkte en med lik bakgrunn

Gjennom en ærlig og direkte profil møtte Tor sin kjæreste. Han søkte noen som delte hans syn på livet, og som ikke hadde urealistiske krav til den «perfekte» mannen, men som likevel var rett for akkurat henne.

For omtrent et år siden meldte jeg meg på EliteSingles. Jeg hadde i årevis lett etter et forum der deltakere hadde akademisk utdannelse. Fra før av visste jeg at de ville jeg trives best med. Kall det gjerne snobbete, men det var det mest realistiske for et godt og holdbart forhold. Og gjennom dere har jeg blitt kjent med en dame mer trivelig og på mange måter mer likesinnet meg enn jeg hadde trodd var mulig. Naturmenneske, fornuftig, forståelsesfull, intelligent, varm, og la mer vekt på personlighet enn om jeg var perfekt når det gjaldt helse og fysiske evner. For en del sliter jeg med i så måte. (…) Nettopp fordi hun ikke hadde foto i sin egen beskrivelse, var det hennes personlighetsbeskrivelse som gjorde meg helt «ør» for å bli kjent med henne! (…)

La den som tar kontakt få en så realistisk beskrivelse som mulig av deg. Vær sann og ekte i din personlige beskrivelse!

Tor tipser også andre medlemmer om å være ørlige og direkte: «La den som tar kontakt få en så realistisk beskrivelse som mulig av deg. Vær sann og ekte i din personlige beskrivelse!»

Historien er forkortet.