Ann Katrins historie

Ann Katrins historie

Fant kjærligheten i «Hva om..?»-forslagene sine

Ann Katrin ble kjent med mennesket bak et av «Hva om..?»-forslagene sine. Hun har ikke angret siden, og er stormende forelsket. I dag er de kjærester.

Etter et langt og prøvende 2012, bestemte jeg meg for å prøve en datingside for å se om jeg kunne finne litt kjærlighet så det nye året kunne bli litt søtere. Jeg opprettet profilen min den 10.01.13, og etter kun én dag dukket en søt fyr med et gedigent smil opp blant «Hva om..?»-forslagene mine. Da jeg opprettet profilen min, hadde jeg valgt å kun søke i mitt nærområde, og han bodde langt fra meg. Men med det smilet var jeg solgt, så jeg sendte han fem spørsmål og fikk raskt svar.

Så gikk det fort, og jeg overså alle advarsler og anbefalinger om å ta det forsiktig i begynnelsen, som dere tipser om på siden deres. Han skrev til meg, en deilig og varm beskjed, som slett ikke var vanskelig å svare på. Og ja, derifra har alt gått av seg selv.

Vi avtalte å møtes, men ble fort enige om at dagen vi hadde satt rett og slett ville være for lenge å vente til, og at vi bare ikke kunne vente lenger. Så jeg hoppet på et tog dagen før avtalt og reiste til han. Han hentet meg på jernbanestasjonen, og etter et raskt «hei», delte vi et langt, langt kyss. Forholdet vårt hadde allerede startet over meldinger og telefonsamtaler, så daten i seg selv var langt ifra en pinlig førstedate. Han får meg til å føle meg «hjemme» og trygg, og det sier seg selv at det er alfa og omega for om to kan ha det godt sammen. Denne daten var den 18.01.2013 – samme dagen som vi ble kjærester.

Profilen er slettet – jeg har funnet den jeg lette etter og mye mer. Kunne ikke vært lykkeligere, og jeg har bare lyst å tilbringe all tiden min med min deilige, deilige kjæreste.

Så til alle som sitter der ute og lurer på om de skal gi både dating og kjærligheten en sjanse, jeg har bare én ting å si: Gjør det!

Jeg har funnet den rette, jeg er oppover ørene forelsket, og jeg har ikke hatt det bedre på lang tid. Kast dere uti det – gi slipp på sjenertheten og de hemmende sosiale normene. Håper dere finner kjærligheten der ute!