Jeg er:
Vennligst oppgi kjønnet ditt.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.
Vennligst oppgi et gyldig passord.
« Gå tilbake
13 M
Totalt antall medlemmer

Mer enn 13 millioner mennesker søker kjærligheten med EliteSingles

52/48
Jevn kjønnsfordeling

Blant våre medlemmer finnes 52 % kvinner og 48 % menn

100 %
Alle profiler kontrolleres

Manuell profilkontroll sikrer en seriøs og sikker datingtjeneste

Elite Dating: Hva betyr egentlig «elite»?

elite dating

…og hva står det for i navnet EliteSingles? Enda det gjerne sies at motsetninger tiltrekker hverandre, så har par som ligner det bedre sammen på lang sikt. Kjernen i konseptet «elite dating» handler derfor om å bringe mennesker med like verdier og prioriteringer sammen i langvarige forhold. elite dating

Elite: En kort definisjon

Mange forbinder ordet elite med å være snobbete eller å se ned på andre. Men begrepet i seg selv er først og fremst et beskrivende og nøytralt ord. Det kommer fra fransk og betyr «de utvalgte». Mennesker som tilhører en elite er ofte en minoritet som har oppnådd en høy status i samfunnet.1

Janteloven og elite dating i Norge

Enkelte tror at de som regnes til eliten synes de er bedre enn andre. Særlig i Norge, hvor janteloven i stor grad preger mentaliteten vår, er mange stolte av å bo i et land der alle har like sjanser og rikdommen er nokså jevnt fordelt.

Men til tross for at likhet har høy verdi i Norge, så kan det ikke nektes at alle mennesker er forskjellige. Ikke bare når det gjelder utdannelse, inntekt eller miljø – også helt individuelle aspekter som smak og personlighet skiller mennesker fra hverandre.

Derfor synes vi det er helt naturlig å ønske seg en partner som man passer godt sammen med. De fleste som treffer partneren sin på andre arenaer enn internett, blir kjent gjennom venner, studier eller jobb – det vil si også i sammenhenger der de treffer mennesker med lignende sosial bakgrunn.

EliteSingles = En utmerket tjeneste for single

Det finnes en rekke merkevarer som bruker ordet «elite» til markedsføring – alle referer til at produktet deres er det beste man kan finne. Det er av utmerket kvalitet, og kundene bør velge nettopp dette.

Det er slik navnet EliteSingles kan forstås: Vi tilbyr en førsteklasses datingtjeneste for single som vil velge det som er best for dem. De som tyr til elite dating for å finne kjærligheten er ikke bedre mennesker enn andre, men de vil bli matchet med en de virkelig passer sammen med. De har høye forventninger til dating og venter god matchmaking og skikkelig service – med andre ord, den beste datingsiden de kan få.

Med tanke på at elite betyr «utvalgt», kan man si at single velger ut datingtjenesten vår fordi de tror på at vår matchmaking vil velge ut mennesket som passer best til dem – med andre ord, mennesket de selv ville ha valgt ut, hvis de hadde blitt kjent på et annet vis.

Kort sammenfattet: Hva menes med «elite» hos EliteSingles?

Fra tid til annen mottar vi spørsmål om hva som legges i «elite» i navnet på datingsiden EliteSingles. Med elite dating menes flere aspekter:

1 Seriøse medlemmer

Det første er medlemmene på siden og deres forventninger til et seriøst forhold. De består av single voksne, ofte med gode karrierer og høy utdannelse, som søker et fast forhold, ikke bare en kortvarig flørt.

2 Fortreffelig service

For det andre fokuserer vi på å levere et teknisk godt produkt, som jevnlig oppgraderes. Vårt team sitter på verdifull erfaring og ønsker å levere en aktuell og brukervennlig tjeneste.

3 Relevant matchmaking

Elite dating handler til sist, men ikke minst, om å finne den beste for hverandre. Matchmaking med kompatible personer står i fokus.
I samsvar med det du svarer i personlighetstesten kartlegger vi dine unike karaktertrekk, verdier og atferd. Sosiodemografiske faktorer og dine individuelle preferanser har også høy prioritet. På grunnlag av dette mottar du individuelle partnerforslag fra oss.

Elitedating handler altså ikke om «elite» i ordets smaleste forstand, men snarere om målrettet matchmaking for de som søker faste forhold. Vi forsøker å finne den beste partneren til deg!

finn kjærligheten

Om artikkelforfatteren: Elisa Kaiser

Elisa Kaiser er ansvarlig for EliteSingles.no

Les flere artikler skrevet av Elisa Kaiser