Slik finner du den beste datingsiden

Når du leter etter kjærligheten, er kun det beste godt nok. Mange single i Norge bruker online dating for å finne en kjæreste, og slutte å være singel. I dag finnes det et hav av datingsider på nett, og det er ikke alltid lett å vite hvilken som er best. Du vil ikke kaste bort penger, så derfor bør du finne ut hvilken som er den beste datingsiden for deg.
kvinner søker beste datingside

Hva definerer den beste datingsiden?

Smaken er forskjellig, men det finnes en håndfull kriterier som de fleste synes er viktige når det kommer til nettdating. Grunnen til at man melder seg på en datingside er at man vil finne en kjæreste. En online dating side er et redskap som skal hjelpe til å nå dette målet så godt som mulig, det vil si å bli kjent med et menneske man blir forelsket i og vil ha et harmonisk forhold med. Den beste datingsiden er en side som legger tilrette for nettopp dette, der du får gode resultater på en så effektiv og behagelig måte som mulig.

God kvalitet

Kvalitet kjennetegner en god datingside. For en matchmakingside som EliteSingles betyr det at du blir foreslått potensielle partnere som virkelig passer til deg, siden matchingen beror på en forskningsbasert personlighetstest. I motsetning til kontaktannonser i avisa eller på nettet, er disse forslagene skreddersydd, og du slipper å se igjennom hundrevis av profiler som uansett ikke kommer på tale. Et annet plusspoeng hos EliteSingles er at brukergrensesnittet er lett og praktisk å håndtere, og du kan også gå inn på siden vår med mobilen – enten du bruker appen vår eller ikke.

Høy sikkerhet

Et annet kriterium for å kunne kalles en god, eller den beste datingside, er sikkerhet. Personvern og en pålitelig kundeservice er nøkkelord hos EliteSingles. Slik kan du stole på at all informasjon du oppgir er beskyttet, og at du vil få hjelp av våre medarbeidere, i tilfelle du skulle trenge hjelp.

Seriøse medlemmer

Det som også utgjør en god side for dating på nett er at den er seriøs. Dette betyr ikke bare at den byr på god kvalitet og sikkerhet, men også at medlemmene ikke bare er ute etter å flørte, men har til felles at de ønsker et langvarig forhold. Alle profiler verifiseres manuelt og inaktive profiler blir slettet, slik at du kun kan komme i kontakt med likesinnede som også leter etter kjærligheten.

Er EliteSingles den beste datingsiden for deg?

EliteSingles er en datingside som retter seg mot single som har høye forventninger til dating: Vi tilrettelegger for at du skal finne en partner så raskt og enkelt som mulig, og ha et lykkelig og langvarig forhold.

Les også

 • dating på nett
  Fordelene med dating på nett

  Hvorfor velger stadig fler mennesker å se etter en kjæreste på nett? Det har ikke bare praktiske fordeler, også forholdene mellom folk som møttes online er faktisk ofte mer stabile og lykkeligere!

 • kvinne søker mann
  Kvinne søker mann

  Hva ønsker og forventer egentlig kvinner som vil bli kjent med en mann? Vi har spurt våre brukere om hvordan de vil at menn skal forholde seg i datingfasen. Undersøkelsen viser også overraskende forskjeller mellom menn og kvinner.

 • mann søker kvinne
  Mann søker kvinne: Dette liker menn

  Vi har listet opp 9 trekk og egenskaper som de fleste menn liker hos kvinner, basert på interne brukerundersøkelser.