Finn din match med EliteSingles’ dating app

EliteSingles’ dating app er nå tilgjengelig i App Store, og vil snart finnes for Android òg. Vil du vite mer om fordelene med mobil dating og hvordan selve appen fungerer? Informasjonen du trenger om appen finner du her i artikkelen.
mann bruker dating app

EliteSingles’ dating app – la telefonen hjelpe deg med å finne kjærligheten

EliteSingles’ egne dating app for iOS tillater deg å besøke andres profiler på datingsiden når du vil og hvor du vil. Det har blitt vanlig å finne kjæreste med hjelp av smarttelefonen i dag. Mens flørteapper (eller flirting apps) som for eksempel Tinder brukes mest for uforpliktende bekjentskap, retter EliteSingles seg mot single som ser etter langvarige forhold, basert på tillit og ekte kjærlighet.

Det er enkelt og effektivt og dermed perfekt for moderne single som er mye i farta og opptatt med jobb og fritidsaktiviteter. Vår dating app gjør det mulig for deg å treffe likesinnete single som bor i nærheten. Det har aldri vært enklere å finne sin perfekte match enn med den nyeste versjonen av vår dating app.
 

Ta kjærligheten i dine egne hender

På vei til jobb, i lunsjpausen, på ferie, hjemme i godstolen eller på kafé – mulighetene for mobildating er uendelige. Uansett hvor du befinner deg så har du alltid raskt tilgang til alle profilene du har blitt matchet med. Med søkefunksjonen kan du justere søkekriteriene dine og enkelt ta kontakt med single som du er interessert i.

En sikker og pålitelig dating appdating app

EliteSingles’ date app er designet spesielt for at du skal kunne føle deg hundre prosent trygg når du dater online. Du kan til og med fylle ut vår vitenskapelig baserte personlighetstest via appen og enkelt lade opp profilbilder som har tatt med telefonen.

Hver profil verifiseres manuelt i begynnelsen av medlemskapet. Dette gjør appen sikker og fri for falske profiler – derfor er vi overbevist om å ha den beste datingappen du kan få! EliteSingles’ dating app er en trygg plass for å møte og diskutere med spennende single, hvor enn du befinner deg.

Enkel navigering og stilig design

Appen er tilrettelagt for at kommunikasjonen med partnerforlagene skal være så enkel og smidig som mulig. Hvis du for eksempel er sjenert, kan du starte med å sende et «smil» til den du er interessert i, for å vekke interesse før du skriver en melding. Slik gjør vår dating app det enda lettere å bli kjent med inspirerende single fra hele Norge.

Slik bruker du appen (iOS)

 • Ta personlighetstesten og fyll ut profilen samt dine preferanser
 • Motta regelmessig matchende partnerforslag og få tilgang til alle matchers fullstendige profiler
 • Ta kontakt med matchene ved å sende et smil eller la dem vite at du liker noe i profilen deres
 • Be partnerforslagene om å vise deg flere bilder
 • Send og motta ubegrenset med meldinger
 • Se hvem som har besøkt profilen din
 • Lad opp bilder direkte fra mobilen eller Facebook-siden din

Kompatibilitet: Krever iOS 7.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPad touch.

hent i app store

 

 

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.affinitas.za.co.elitesingles.and&hl=no

Les også

 • datingside
  Slik vet du at du har funnet den beste datingsiden

  Kun det beste er godt nok, når det handler om å finne en partner som virkelig passer til deg. Men hvordan vet man hvilken datingside som er den beste? Les hvilke kriterier du bør se etter!

 • karriere flørt
  Karriere og kjærlighet: Er det enten eller?

  Det kan være utfordrende å gjøre karriere og samtidig se etter en partner, eller å være i et forhold. Men det er ikke umulig!

 • elite par
  Hva betyr elite i navnet EliteSingles?

  Mange lurer på hva «elite» egentlig betyr, og hvorfor vi har valgt dette ordet som del av merkenavnet vårt. Det handler om å velge ut det beste produktet når man leter etter noe så viktig som en kjæreste for livet.