Matchmaking hjelper deg med å møte din partner

matchmaking hjelper deg

Søker du etter en partner som passer akkurat deg? Vi i ELITESINGLES har utviklet en omfattende personlighetstest, basert på den kjente femfaktor-modellen fra psykologien. Målet er å gi deg gode partnerforslag som du kan ta kontakt med. Her forklarer vi de viktigste faktorene som vi som matchmaker tar med for å finne den rette for deg.

Matchmaking og din personlighetsprofil

En viktig del av vår matchmakingmetode er personlighetstesten, basert på femfaktor-modellen for beskrivelsen av personlighetstrekk. Dette har vært en sentral modell innen psykologien siden 80-tallet. Gjennom testen kartlegger vi hva som gjør deg unik, og hvem du eventuelt passer godt overens sammen med. Du kan se din personlighetsprofil inne på dine medlemssider. Personlighetsprofilen er i tillegg en god måte å bli bedre kjent med deg selv på.

Gjennom å sammenligne din profil med tusenvis av andre medlemmers profiler, ser vi hvilke personer som har en god kombinasjon av sammenfallende og noen utfyllende personlighetstrekk med deg. Matchmaking handler nemlig også om teorien om at like barn leker best, og at vi velger noen som ligner på oss selv.1 Basert på dette og søkekriteriene dine, mottar du partnerforslag fra oss. Tanken bak dette, er at partnersøket blir enklere når dere heller kan bruke tiden på å bli kjent med hverandre.

Matching basert på dine preferanser

Mens personlighetstesten forteller oss om dine karaktertrekk, verdier og sannsynlig oppførsel, ser vi i den siste delen av testen på dine forventninger og sosiodemografiske kriterier. Dine forventninger til en fremtidig partner og forhold tas nemlig hensyn til i matchmakingen. Dette gjelder punkter som for eksempel alder, utdannelsesnivå og avstand til partneren, og du kan også vektlegge hvert punkt ulikt. Du har ikke anledning til å ta selve personlighetstesten på nytt, men du kan justere på søkekriteriene dine i ettertid.

matchmaking

Vær aktiv, grundig og bli belønnet med gode matcher!

Som aktivt medlem blir du matchet med aktive brukere. Det vil si at medlemmer som ikke har logget inn på flere uker, er unntatt matchmakingen og vil heller ikke bli foreslått for deg. Det lønner seg altså å være aktiv, og i tillegg anbefaler vi at du er grundig når du fyller ut profilen og laster opp bilder.

Tenk gjennom hva du faktisk ser etter og hva som kan være avgjørende for et framtidig forhold eller ikke. Hvis du er usikker, kan du spørre noen som kjenner deg godt. Det er også viktig er at du er ærlig under testen, og tydelig i profilen din. Slik er forutsetningene tilstede for at vi kan sende deg de mest relevante matchene.

Ikke medlem? Prøv selv og registrer deg nå!

kilder:

1) NTB, ABC Nyheter, 2013. Hentet fra: abcnyheter.no/livet/2013/05/21/partnere-ligner-hverandre-lenge-foer-de-moetes

Om artikkelforfatteren: Gunn Wålberg

Gunn Wålberg er ansvarlig for EliteSingles.no

Les flere artikler skrevet av Gunn Wålberg