Se bilder av medlemmer og bildeforespørsler

kvinner

For deg som er ny hos EliteSingles, har vi et godt utvalg av tjenester tilgjengelige på vår plattform til å hjelpe deg med å søke etter kjærligheten. En av disse tjenestene er hvordan vi setter opp bilder av medlemmer på siden. Siden EliteSingles er skreddersydd spesifikt for single på utkikk etter langvarige forhold, kan bare andre Premiummedlemmer se dine bilder når du har registrert deg. Dette sikrer at profilen din bare er synlig for seriøse likesinnede single på jakt etter et langtidsforhold. Les videre for en komplett introduksjon til våre funksjoner, og start din søken etter den rette i dag!

Se bilder av medlemmer: Hvordan fungerer det

Vi ønsker at du skal ha en fin opplevelse hos EliteSingles og dra nytte av alt som vi kan tilby. For å sikre at alle på vår side er ute etter et langtidsforhold, er det kun mulig for våre Premiummedlemmer å vise sine partnerforslags bilder.

Vi bruker denne funksjonen for å beskytte privatlivet til våre Premiummedlemmer. Mens de aller fleste av våre medlemmer tar nettdating seriøst, tilbyr vi et basismedlemskap for at folk skal kunne se om vi er de rette for dem. Denne tjenesten fungerer som en slags beskyttelse for våre Premiummedlemmer, ved å vite at når man er på EliteSingles, er det bare forpliktede single som har muligheten til å se dine bilder.

Forpliktelsen ved et Premiummedlemskap garanterer at personer registrert på vår side er villige til å gjøre det lille ekstra for å finne langvarig kjærlighet. Innehavere av et Premiummedlemskap kan være sikre på at de bare vil matches sammen med like seriøse medlemmer på utkikk etter kjærlighet som dem selv.

I motsetning til andre dating-nettsteder, sender vi deg 3-7 skreddersydde, og svært kompatible matcher hver dag med personer som du faktisk kan tenke deg og gå på date med. Det vil være personer som ikke bare passer din personlighet, men også din utdannelsesbakgrunn og livsstil. I stedet for å sende deg hundrevis av profiler hver dag, vil vår prosess snevre inn ditt søk til bare å gjelde de mest egnede matchene, noe som øker dine sjanser for å finne langvarig kjærlighet. Vi gjorde denne beslutningen for å gi våre medlemmer trygghet om at alle på denne siden har blitt sjekket av oss som en potensiell langvarig match. Denne metoden vil hjelpe deg med å finne en partner som passer din personlighet, dine livsstilspreferanser og ønsker for forholdet: vår oppskrift til å hjelpe deg med å finne langvarig kjærlighet.

Bildeforespørsler: Be din potensielle match om et bilde!

Selvfølgelig, når du utveksler meldinger med noen interessante på nettet, er du nysgjerrig på deres utseende. Men selv om de fleste har lagt ved et bilde av dem selv på sin profil, kan du av og til få matcher uten bilde. Du vil naturligvis vite hvordan de ser ut. Er de din type, og kan du forestille deg å være sammen med dem? Dersom denne situasjonen oppstår, send enkelt og greit en bildeforespørsel! Denne tjenesten lar deg be om å få se et bilde av din foreslåtte partner med et enkelt tastetrykk. De får rett og slett et lite dytt til å sende deg et knips.

LES MER: Bildekommentarer – Si noe personlig!

Nøyaktig hvordan ber jeg om et bilde fra et annet medlem?

Når du mottar dine daglige partnerforslag, vil du av og til se en profil som inneholder en silhuett, og ikke et faktisk bilde. Dersom du er nysgjerrig på å hvordan de ser ut, gå inn på deres profil, en beskjed vil komme frem over silhuetten med spørsmålet: «Har du lyst å se [navn]s profilbilde?» Svar enkelt og greit med å trykke på «Bilde poke»-linken rett under beskjeden. En beskjed vil da si: «Bilde forespørsel sendt».

Når ditt partnerforslag mottar din forespørsel og bestemmer seg for å laste opp et bilde, vil EliteSingles informere deg med en gang om at et bilde nå er tilgjengelig på vedkommendes profil. Du kan da se hvordan din potensielle partner ser ut!

Hva gjør jeg dersom jeg får en bildeforespørsel?

Dersom du selv får en bildeforespørsel, vil du få en beskjed om dette både på datingplattformen og via e-post. I disse beskjedene vil vi fortelle deg nøyaktig hvem forespørslene er fra. Du kan da følge linken til navnet til personen som sendte deg denne forespørselen og se profilen direkte.

Dersom du senere bestemmer deg for at det vil kunne lønne seg å ha et profilbilde, kan du laste opp et umiddelbart til din profil. Trykk på din profil og velg «Last opp bilde» eller klikk på knappen «Koble til» som tar deg til Facebook slik at du enkelt kan bruke dine profilbilder fra Facebook på din EliteSingles-konto. En perfekt profil på null komma niks!

LES MER: Hvordan ta gode profilbilder

Hva er fordelene med å laste opp et profilbilde?

Det sies at et bilde er verdt mer enn tusen ord. Det kan også være en veldig god indikator på din karakter. Du har sikkert selv opplevd hvor velkomment et vennlig smil på et profilbilde kan være. En persons blikk kan ofte si mer enn en liten tekst.

Det er også viktig å tenke på at du til slutt vil ha en partner som elsker deg akkurat slik du er, helt fra begynnelsen. Gode profilbilder kan gjenspeile din personlighet og dine interesser og igjen tiltrekke personer som du ønsker å møte. Om du vil framstå som seriøs med nettdating bør du ha et profilbilde, siden å ikke ha et kan virke veldig fremmedgjørende. Et bilde som er tatt nylig, med et smil rekker lenge.

Kjære Medlemmer,
Denne artikkelen eksisterer for å gi deg en introduksjon til vår nye bilde-funksjon som du finner i partnerforslag-seksjonen på din profil. Vennligst ikke send bildeforespørsler i kommentardelen, men bruk i stedet «bildeforespørsel»-funksjonen.

Mange takk og lykke til med å sende bildeforespørsler!

Dersom du har ytterligere spørsmål, enten om å se medlemsbilder, bildeforespørsler, eller andre funksjoner på siden vår, ikke nøl med å kontakte vårt Kundeservice-team.

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon