Bildekommentarer – Si noe personlig!

Bildekommentarer

Det er få andre aktiviteter som er så visuelt engasjerende som nettdating, og derfor er det så viktig å være nøye med å velge de rette knipsene til din datingprofil. Ofte når du kaster et blikk på noens profilbilde, kan det være en avgjørende faktor om du vil kontakte dem eller ikke. Med å bruke funksjonen for bildekommentarer kunne det ikke ha vært enklere å fortelle en potensiell partner at de fanget blikket ditt..

Gi uttrykk for interesse med en bildekommentar!

Etter at du har fullført vår grundige personlighetstest og satt sammen din egen datingprofil, vil vårt intelligente match-realiseringssystem starte med å pare deg sammen med 3-7 partnere av høy kvalitet, hver eneste dag. Så snart du er i full gang med EliteSingles er bildene som har blitt lastet opp i profilene til mennesker du har en match med, det første du vil merke noe til. Dette er en vital del av nettdating da dette hjelper deg med å finne ut om du er tiltrukket til personen eller ikke.

LES MER: Finn ut hvorfor EliteSingles er en av Norges ledende sider for Senior Dating.

I likhet med vår praktiske «like »-funksjon gjør vår bildekommentarfunksjon det enkelt å legge igjen en liten beskjed under andre premiummedlemmers profilbilder om at du liker hva du ser. Vi tror at det er et nyttig verktøy i den forstand at den lar deg skrive noe kort og fyndig; en god samtaleåpner dersom du ikke er helt klar for å skrive en lengre melding. Men dersom du er klar for å utvikle en dypere dialog, har vi satt sammen noen eksperttips om hvordan skrive den første meldingen!

Hvordan den fungerer

Hvis du vil kommentere bildet til noen, følg disse enkle stegene. Først av alt, velg det bildet du liker. Fra der er det bare til å trykke på «kommenter»-knappen, og en liten boks vil dukke opp. Tenk på en av dine mest vittige bemerkninger eller spørsmål og start å skrive! Så snart du har sendt kommentaren, vil både du og din match bli informert om dette på både plattformen og via e-post. Mottakeren vil også ha mulighet til å se din beskjed når vedkommende måtte ønske det.

LES MER: Hvordan vår dating-app kan systematisere dit søk etter kjærlighet.

Fordi vi tar ditt privatliv og din sikkerhet seriøst, har vi skapt denne funksjonen til å synligjøre kommentarene kun for deg og din mottaker. Som et ekstra lag med sikkerhet arkiveres alle beskjedene i kommunikasjonsloggen mellom deg og din match. Vi tar klager veldig seriøst, så dersom du føler at noen oppfører seg upassende på hvilken som helst måte, ikke nøl med å kontakte med vårt kunderservice-team.

Velge et bilde

Vi er overbevist om at EliteSingles Magasinet er kilden til å søke etter noen av de mest oppdaterte ekspertrådene om dating som kan tilbys på nett. Vi tar din søken etter kjærlighet seriøst, og tilbyr deg en proaktiv fremgangsmåte til dating der dine behov blir tatt til full etterretning – vi føler at en stor del av dette er å sørge for at du har tilgang til god veiledning når du trenger det.

Sammen med informasjon om hvordan sette sammen en god dating-profil, inkludert med hva man skal “Skrive og ikke skrive”, har vi noen fornuftige tips om hvordan velge de beste bildene for din profil. Gitt at du bare kan laste opp maksimalt 24 bilder til din profil, er det viktig å være sikker på at de er de riktige! Du bør for eksempel sørge for at bildene er av god kvalitet, har den rette størrelsen og at de ikke er kornete.

Sørg også for at bildene du har valgt ikke strider mot våre rettningslinjer; alt av en eksplisitt eller støtende karakter vil bli fjernet. Er du i tvil, vennligst les våre fulle retningslinjer her.

Registrer deg gratis nå

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon