EliteSingles anmeldelser: lyst til å dele din opplevelse?

Dersom du hadde innrømmet at du brukte nettdating for ti år siden, ville du trolig ha blitt møtt med en mengde overveldende spørsmål og latent forsiktighet. Spoler vi raskt frem til 2016 ser vi at det å møte mennesker på nett har blitt en standardkomponent blant seriøse single. Nettdating har rett og slett fått en fornyet status, og blir lenger ikke beregnet som ”tabu”. Utfordringen nå er å bygge tillit. Det er derfor vi ønsker å invitere våre medlemmer til å skrive deres egne anmeldelser om EliteSingles. Ved å bruke deres innsikt, kan vi fortsette med å forbedre og utvikle vår nettdatingsplattform, og tilby deg en tjeneste kjent som Norges beste!

EliteSingles anmeldelser; din mening teller!

Vårt mål er, uten tvil, å forsikre oss om at du finner en likesinnet partner som du kan nyte et meningsfullt og langvarig forhold med. For å kunne oppnå dette har vi utviklet en av de mest grundigste personlighetstestene som noen gang er skapt for datingnettsider, på verdensbasis. Vår intelligente match-skapende algoritme gjør at du vil pares med en partner som du har mange ting til felles med. Likevel, som med alle refleksive prosesser, vil vi virkelig se våre kunders anmeldelser, da dette vil hjelpe oss med å få en bedre forståelse av hva som allerede er bra, og hva som vi kunne ha gjort bedre!

Registrer deg gratis nå

 

Hvordan EliteSingles anmeldelser forsterker tillit

Som nevnt ovenfor, vil å ta i mot og samle på dine tilbakemeldinger. Dette vil til slutt forsterke troen ytterligere til at vi gir en nettdatingopplevelse som både fungerer og overgår dine forventninger. Vi verdsetter hva du har å si, så ikke nøl med å åpne deg opp og være ærlig. Her er noen metoder du kan bruke for å komme i kontakt:

1  Legg igjen en kommentar - Den absolutt enkleste måten å gi oss en anmeldelse på er ved å legge dem igjen i kommentarboksen under hver artikkel. Vår redaksjon er på plass, flittige og hurtige med å svare deg på hvilke som helst spørsmål du måtte ha, både store eller små!

2  Dersom du vil ha et mer konfidensielt svar, eller du foretrekker å sende din anmeldelse av EliteSingles via e-post, vennligst kontakt oss via følgende adresse: redaksjon@elitesingles.no.

3  Du kan også lufte dine synspunkt på våre Twitter og Facebook sider!

Vi ser virkelig frem til å lese hva du har å si - vi er forpliktet til å poste dine EliteSingles anmeldelser slik at vi kan hjelpe enda flere nordmenn med å finne ekte kjærlighet!

Les også

 • mann
  Sunne datingråd

  Hos EliteSingles vet vi hvor viktig det er å tilby våre medlemmer utfyllende råd som dekker alle problemene som kan oppstå med nettdating. Det er derfor vi har forsøkt å dekke alle mulige aspekter. Alt fra tips fra eksperter om hvordan skrive en bedre datingprofil, til utfyllende svar på temaer som det å spille kostbar. Vi er veldig stolte av å ha muligheten til å tilby et så bredt spekter av informasjon, skreddersydd til deg for å hjelpe til med å forsterke din EliteSingles opplevelse. Vi håper du vil føle det på samme måte. Du har full mulighet til å gi EliteSingles en anmeldelse hvis du vil fortelle oss at noe vi gjør er dårlig, eller at vi kunne ha gjort noe bedre!

 • Dating for profesjonelle
  Dating for profesjonelle

  EliteSingles har et oppriktig rykte på seg for å være den datingsiden man går til for å finne likesinnede og profesjonelle single. Vi føler at det som skiller oss fra andre datingbyråer er at vi har viet os helhjertet til å hjelpe norske single med å oppdage hverandre og forhåpentligvis våge seg ut i et forhold fylt med kjærlighet og glede. Fordi vårt register av medlemmer hovedsakelig er satt sammen av personer i alderen 30-55, med høy utdannelse og med gode jobber, er vi sikre på at gjennom EliteSingles vil du bare møte mennesker som er like dedikerte til å bygge noe meningsfullt som du er.

 • kvinne
  Dating i vår tid

  Med så mange karriereorienterte og profesjonelle mennesker som mener at EliteSingles tilbyr de beste tjenestene tilpasset deres livsstil, har vi gjort alt for å sikre at vår datingside er så sømløs og brukervennlig som mulig. Gitt begrensningene i en hektisk balanse mellom jobb og fritid, har vi gjort alle mulige tiltak for å fokusere på tilgjengeligheten til vårt produkt. Vår  dating-app er det perfekte eksempelet på vår vektlegging av enkel og grei dating. Intuitivt designet for smarttelefonbruk. Du kan bruke den til å gjøre alt fra endring av din profil til å se hvem du har blitt matchet med og chatte uavhengig av om du sitter på kontoret eller pendler til jobb. Kvalitetsdating har aldri før vært enklere!