Jeg er:
Vennligst oppgi kjønnet ditt.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.
Vennligst oppgi et gyldig passord.
« Gå tilbake
13 M
Totalt antall medlemmer

Mer enn 13 millioner mennesker søker kjærligheten med EliteSingles

52/48
Jevn kjønnsfordeling

Blant våre medlemmer finnes 52 % kvinner og 48 % menn

100 %
Alle profiler kontrolleres

Manuell profilkontroll sikrer en seriøs og sikker datingtjeneste

EliteSingles anmeldelser: lyst til å dele din opplevelse?

EliteSingles anmeldelser

Dersom du hadde innrømmet at du brukte nettdating for ti år siden, ville du trolig ha blitt møtt med en mengde overveldende spørsmål og latent forsiktighet. Spoler vi raskt frem til 2016 ser vi at det å møte mennesker på nett har blitt en standardkomponent blant seriøse single. Nettdating har rett og slett fått en fornyet status, og blir lenger ikke beregnet som ”tabu”. Utfordringen nå er å bygge tillit. Det er derfor vi ønsker å invitere våre medlemmer til å skrive deres egne anmeldelser om EliteSingles. Ved å bruke deres innsikt, kan vi fortsette med å forbedre og utvikle vår nettdatingsplattform, og tilby deg en tjeneste kjent som Norges beste!

EliteSingles anmeldelser; din mening teller!

Vårt mål er, uten tvil, å forsikre oss om at du finner en likesinnet partner som du kan nyte et meningsfullt og langvarig forhold med. For å kunne oppnå dette har vi utviklet en av de mest grundigste personlighetstestene som noen gang er skapt for datingnettsider, på verdensbasis. Vår intelligente match-skapende algoritme gjør at du vil pares med en partner som du har mange ting til felles med. Likevel, som med alle refleksive prosesser, vil vi virkelig se våre kunders anmeldelser, da dette vil hjelpe oss med å få en bedre forståelse av hva som allerede er bra, og hva som vi kunne ha gjort bedre!

Registrer deg gratis nå

Hvordan EliteSingles anmeldelser forsterker tillit

Som nevnt ovenfor, vil å ta i mot og samle på dine tilbakemeldinger. Dette vil til slutt forsterke troen ytterligere til at vi gir en nettdatingopplevelse som både fungerer og overgår dine forventninger. Vi verdsetter hva du har å si, så ikke nøl med å åpne deg opp og være ærlig. Her er noen metoder du kan bruke for å komme i kontakt:

1 Legg igjen en kommentar – Den absolutt enkleste måten å gi oss en anmeldelse på er ved å legge dem igjen i kommentarboksen under hver artikkel. Vår redaksjon er på plass, flittige og hurtige med å svare deg på hvilke som helst spørsmål du måtte ha, både store eller små!

2 Dersom du vil ha et mer konfidensielt svar, eller du foretrekker å sende din anmeldelse av EliteSingles via e-post, vennligst kontakt oss via følgende adresse: [email protected].

3 Du kan også lufte dine synspunkt på våre Twitter og Facebook sider!

Vi ser virkelig frem til å lese hva du har å si – vi er forpliktet til å poste dine EliteSingles anmeldelser slik at vi kan hjelpe enda flere nordmenn med å finne ekte kjærlighet!

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon