Jeg er:
Vennligst oppgi kjønnet ditt.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.
Vennligst oppgi et gyldig passord.
« Gå tilbake
13 M
Totalt antall medlemmer

Mer enn 13 millioner mennesker søker kjærligheten med EliteSingles

52/48
Jevn kjønnsfordeling

Blant våre medlemmer finnes 52 % kvinner og 48 % menn

100 %
Alle profiler kontrolleres

Manuell profilkontroll sikrer en seriøs og sikker datingtjeneste

Hvem bruker EliteSingles? Hvordan er våre medlemmer

EliteSingles medlemmer

Vurderer du å bli medlem hos EliteSingles og lurer på hvem du kan møte? Her forklarer vi hva som gjør våre medlemmer så spesielle, og det ene store håpet som forener dem, uansett hvor i Norge de kommer fra. Er du ute etter kjærlighet er du i godt selskap her – bli medlem hos EliteSingles i dag!EliteSingles medlemmer

Hvordan er medlemmene på EliteSingles?

EliteSingles er en datingside som brukes av et bredt spekter single menn og single kvinner fra hele Norge. Det finnes noen fellestrekk som bringer våre medlemmer sammen: de fleste av våre medlemmer er utdannede og er mellom 30 og 55 år. Når det er sagt, kan single nordmenn i alle aldre finne kjærligheten på vår side da vi er, fremfor alt, designet for single som søker noe varig. Dette fokuset på å finne varig og gledelig kjærlighet er det største håpet som forener våre medlemmer, uansett bakgrunn.

Hvordan støtter vi opp om ditt søk etter kjærlighet?

Vi vet at våre medlemmer aktivt er på utkikk etter personer som er seriøse og genuine. Det er derfor vår tjeneste er designet med tanke på langvarige forhold.

Dine første steg hos EliteSingles begynner med en grundig personlighetstest, nøye designet for at vi skal bli kjent med våre medlemmer og hva de ser etter i en partner. Deretter hjelper vi medlemmer aktivt med å finne kompatible personer som er basert på dette individuelle og skreddersydde søkekriteriet, deres mål med forholdet og hvor de er bosatt i Norge. Med andre ord er EliteSingles perfekt for travle mennesker som vet hva de vil ha fra en datingside. Om du er på utkikk etter en strømlinjeformet og støttende opplevelse som kan hjelpe deg med å finne noe ekte, er vi stedet for deg!

Fra travle, profesjonelle single til travle, single foreldre. Nordmenn som bruker vår side er på utkikk etter langvarig kjærlighet. Det er vår jobb – og vår lidenskap – å hjelpe dem å finne den. Hvorfor ikke prøve vår side i dag?

Registrer deg gratis nå

Registrer deg gratis nå!

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon