Hvem bruker EliteSingles? Hvordan er våre medlemmer

Vurderer du å bli medlem hos EliteSingles og lurer på hvem du kan møte? Her forklarer vi hva som gjør våre medlemmer så spesielle, og det ene store håpet som forener dem, uansett hvor i Norge de kommer fra. Er du ute etter kjærlighet er du i godt selskap her - bli medlem hos EliteSingles i dag!
EliteSingles medlemmer

Hvordan er medlemmene på EliteSingles?

EliteSingles er en datingside som brukes av et bredt spekter single menn og single kvinner fra hele Norge. Det finnes noen fellestrekk som bringer våre medlemmer sammen: de fleste av våre medlemmer er utdannede og er mellom 30 og 55 år. Når det er sagt, kan single nordmenn i alle aldre finne kjærligheten på vår side da vi er, fremfor alt, designet for single som søker noe varig. Dette fokuset på å finne varig og gledelig kjærlighet er det største håpet som forener våre medlemmer, uansett bakgrunn.

Hvordan støtter vi opp om ditt søk etter kjærlighet?

Vi vet at våre medlemmer aktivt er på utkikk etter personer som er seriøse og genuine. Det er derfor vår tjeneste er designet med tanke på langvarige forhold.

Dine første steg hos EliteSingles begynner med en grundig personlighetstest, nøye designet for at vi skal bli kjent med våre medlemmer og hva de ser etter i en partner. Deretter hjelper vi medlemmer aktivt med å finne kompatible personer som er basert på dette individuelle og skreddersydde søkekriteriet, deres mål med forholdet og hvor de er bosatt i Norge. Med andre ord er EliteSingles perfekt for travle mennesker som vet hva de vil ha fra en datingside. Om du er på utkikk etter en strømlinjeformet og støttende opplevelse som kan hjelpe deg med å finne noe ekte, er vi stedet for deg!

 

Fra travle, profesjonelle single til  travle, single foreldre. Nordmenn som bruker vår side er på utkikk etter langvarig kjærlighet. Det er vår jobb - og vår lidenskap - å hjelpe dem å finne den.  Hvorfor ikke prøve vår side i dag?

Registrer deg gratis nå

Les også

 • Profesjonelle, utdannede single
  Profesjonelle, utdannede single

  Majoriteten av EliteSingles brukere er utdannede, hardt arbeidende nordmenn. Faktisk har i gjennomsnitt 67 prosent av våre medlemmer en bachelorgrad (eller høyere) - et nummer som stiger så høyt som 81 prosent i større norske byer som Oslo.

  Dette betyr at dersom du håper på å treffe interessante nordmenn som forstår suksess og ambisjoner, er du på rett plass. Faktisk så sjonglerer mange av våre medlemmer mellom profesjonelle liv og søken etter en forpliktende partner. Vi hjelper deg ved å forsikre om at siden vår er stømlinjeformet og fullt mobilt optimalisert, noe som gjør det enklere å finne tid til å administrere ditt kjærlighetsliv, til og med mens du er på farten!

 • match
  Matcher som passer din livsstil

  Vi tror at det å finne kjærligheten kan være en utrolig givende opplevelse. Vi tror også på at det ikke skal være nødvendig å snu livet ditt opp ned for å finne den! Det er derfor vi lar våre medlemmer være spesifikke med de egenskapene og livsstilene som de synes er mest tiltalende hos en partner.

   

  Om religion eller livssyn er veldig viktig for deg, lar vi deg selvfølgelig få lov til å uttrykke dine preferanser for, la oss si, en kristen eller kanskje er du ateist - men vi lar deg også få muligheten til å gradere nivået på hvor viktig dette er for deg. Det samme gjelder attributter som for eksempel dine partnerforslags ønske om å få barn, og enkle ting som om de røyker eller ikke. Er det viktig for deg er det også viktig for oss!

 • aktive medlemmer
  Genuine og aktive medlemmer

  Hos EliteSingles tilbyr vi en tjeneste designet for nordmenn som er åpne om deres søken etter kjærlighet. Dette betyr at vi motiverer på det sterkeste våre brukere til å være aktive på våre sider, og at vi tar steg som sikrer at all registrering kommer fra virkelige, genuine mennesker.

  Med dette for øyet sjekker vårt dedikerte Kundeservice-team hver eneste registrerte profil på vår side manuelt for å få bekreftet om personen er ekte. De tar også jobben med å fjerne profiler uten aktivitet, noe som hjelper på med å forsikre om at dine meldinger går til mennesker som fortsatt er seriøse med å finne en partner. Dette er bare et av tiltakene vi gjør for å hjelpe deg med å møte fantastiske mennesker -  prøv det selv i dag!