EliteSingles svindel: Ikke bekymre deg

I de senere år har nettdating blitt et mer og mer populært alternativ for å finne en ideell partner. Tusenvis av par har allerede funnet kjærligheten sammen på vår side, og det er mange som har akkurat begynt sitt søk. Men dersom du er nølende med å bli medlem fordi du frykter at EliteSingles kan være en svindel, vennligst fortsett å les slik at vi kan forsikre deg om at dette er en genuin måte for deg å finne kjærlighet på nett.
EliteSingles

 

Er EliteSingles en svindel?

Selv om EliteSingles har hjulpet mange med å treffe single som de er kompatible med, er vår side fremdeles ikke sikret mot fordommer angående legitimiteten og effektiviteten til nettdatingsider. Noen argumenterer med at nettdating ikke er en levedyktig måte for å finne seriøse forhold, det er uromantisk og alt for dyrt. Sannheten her er at over 1,3 millioner single hvert år finner sin partner på internett, og at dette nummeret vokser daglig.

Det er viktig å være forsiktig da noen sider faktisk er ren svindel. EliteSingles er en side du virkelig kan føle deg trygg på. Vi er en nettbasert datingside, dedikert til finne personer som virkelig passer sammen og finne kjærligheten til alle som blir medlemmer hos oss.

Registrer deg gratis nå

 

Registrer deg gratis nå!

Er du fortsatt er bekymret over at EliteSingles kan være en svindel?
Her skal vi irettesette og avvise tre av de største mytene man kan komme borti angående svindel på nettsider.

Les også

 • mann
  1. «Falske profiler»

  En av de største fordommene mot nettdating er troen på at mange av profilene er falske. Du har kanskje nylig hørt på nyhetene om flere falske nettsider relatert til nettdating, hvor det opprettes falske profiler for å lure medlemmer til å betale avgifter mot å bruke deres side. Du kan være sikker på at EliteSingles ikke gjør dette, det er ulovlig og ikke i vår interesse å lure ut penger fra våre medlemmer.

  Et vanlig problem for nettdatingsider er nettsvindlere med falske profiler på sider som ellers er anerkjente. For å unngå dette hos EliteSingles, sjekker vi alle individuelle profiler manuelt for å garantere at alle på vår side er seriøse med å søke etter kjærlighet. Vi bruker ID-Verifisering, SSL-Kryptering, Spesialtrente svindel-agenter og Manuell Profilgodkjenning for å sikre at våre medlemmer kan føle seg fullstendig trygge når de bruker vår tjeneste.

 • kvinne
  2. «Overpriset - en datingside for snobber»

  Denne fordommen spres av mennesker som ikke har prøvd vår side og som har hengt seg opp i ordet «Elite». Vi er en datingside som brukes av et vidt spenn av single menn og single kvinner, som alle er seriøse med sin søken etter kjærlighet. Det er flere fellestrekk som binder sammen våre medlemmer. For eksempel er flesteparten av våre medlemmer utdannede, relativt velstående og mellom 30 og 55 år. Imidlertid finner single fra alle samfunnslag kjærligheten på vår side, og fremfor alt er vi designet for single som leter etter et seriøst og langvarig forhold.

  Når det kommer til våre priser, tilbyr vi to forskjellige medlemskapsmuligheter: et gratis basismedlemskap og et premiummedlemskap. Basismedlemskapet er til for å la brukerne bli kjent med og se om de liker siden vår, mens ved å betale en avgift for vårt premiummedlemskap, vil man få full adgang til alle tjenester.

 • par
  3. «Du kommer ikke til å finne noen»

  En av fordelene med nettdating er at du blir gitt tilgang til flere potensielle partnere enn du ville hatt mulighet til å møte i ditt daglige liv. Imidlertid tror fortsatt noen mennesker at de ikke har mulighet til å finne kjærlighet på nett fordi at mennesker som dater på internett ikke vil passe dem. EliteSingles er en side som har som hovedmål å hjelpe andre med å finne en langvarig partner, ved å begrense ditt søk til dem du er kompatibel med.

  Vi forstår at du har spesifikke krav til din partner. Også hvor vanskelig det kan være å møte noen som deler dine interesser, mål og bakgrunn. Vår smarte profileringsprosess, som gir oss innsikt i din personlighet og hva du ser etter i et forhold, lar oss introdusere deg til likesinnede og kvalifiserte single. Som et resultat har vi mulighet til å skape over 2000 lykkelige par hver måned i over 25 land på verdensbasis.