Jeg er:
Vennligst oppgi kjønnet ditt.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.
Vennligst oppgi et gyldig passord.
« Gå tilbake
13 M
Totalt antall medlemmer

Mer enn 13 millioner mennesker søker kjærligheten med EliteSingles

52/48
Jevn kjønnsfordeling

Blant våre medlemmer finnes 52 % kvinner og 48 % menn

100 %
Alle profiler kontrolleres

Manuell profilkontroll sikrer en seriøs og sikker datingtjeneste

EliteSingles svindel: Ikke bekymre deg

EliteSingles svindel

I de senere år har nettdating blitt et mer og mer populært alternativ for å finne en ideell partner. Tusenvis av par har allerede funnet kjærligheten sammen på vår side, og det er mange som har akkurat begynt sitt søk. Men dersom du er nølende med å bli medlem fordi du frykter at EliteSingles kan være en svindel, vennligst fortsett å les slik at vi kan forsikre deg om at dette er en genuin måte for deg å finne kjærlighet på nett.EliteSingles

Er EliteSingles en svindel?

Selv om EliteSingles har hjulpet mange med å treffe single som de er kompatible med, er vår side fremdeles ikke sikret mot fordommer angående legitimiteten og effektiviteten til nettdatingsider. Noen argumenterer med at nettdating ikke er en levedyktig måte for å finne seriøse forhold, det er uromantisk og alt for dyrt. Sannheten her er at over 1,3 millioner single hvert år finner sin partner på internett, og at dette nummeret vokser daglig.

Det er viktig å være forsiktig da noen sider faktisk er ren svindel. EliteSingles er en side du virkelig kan føle deg trygg på. Vi er en nettbasert datingside, dedikert til finne personer som virkelig passer sammen og finne kjærligheten til alle som blir medlemmer hos oss.

Registrer deg gratis nå

Registrer deg gratis nå!

Er du fortsatt er bekymret over at EliteSingles kan være en svindel?
Her skal vi irettesette og avvise tre av de største mytene man kan komme borti angående svindel på nettsider.

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon