Legg igjen en kommentar på dine favoritt-profiler

kvinne

EliteSingles tror på at god kommunikasjon er selve ryggraden til ethvert stabilt forhold. Det er derfor vi har skapt en «Kommenter»-funksjon på våre medlemmers profiler. Dersom du ser en av matchenes profil som du interesserer deg for, kan du sende vedkommende en kommentar for å forsiktig begynne med å stifte bekjentskap.

Så snart du har logget deg inn hos EliteSingles, har du flere muligheter til å komme i kontakt med dine favoritt matcher. Alle medlemmer kan begynne med å sende et smil eller noen spørsmål. Med et premiummedlemskap kan du starte å bli kjent med noen ved å kommentere en del av profilen deres som fanget din oppmerksomhet.

I denne artikkelen vil du finne svar på de vanligste spørsmålene som stilles angående det å legge igjen en kommentar til dine matcher.

Hvorfor bør jeg kommentere profilene til matchene mine?

Medlemmer av EliteSingles skriver ofte detaljerte beskrivelser om hvem de er, hva som er viktig for dem og hva de er på utkikk etter i et forhold. Dersom du har sett en profil til noen som interessere deg, kan du gi dem en kommentar for å vise at du har lyst til å vite mer om dem.

Kanskje har du sett at du har en felles interesse med en av dine matcher, og du vil dele lignende opplevelser med vedkommende. Du kan for eksempel se at dere begge liker å lese krim, og du har lyst til å finne ut hvem som er vedkommendes yndlingsforfatter. Kanskje ser du at matchene dine har en interessant hobby som du gjerne vil lære mer om? Ved å kommentere deres profiler kan du gjøre nettopp det.

Hvordan kommenterer jeg profilene til mine matcher?

Når du ser en del av profilen til noen som fanger oppmerksomheten din, klikker du bare på «kommenter» nederst i høyre hjørne og fyller inn i feltet som dukker opp på skjermen. Så snart du har sendt en kommentar, vil både du og din match informeres på plattformen og via e-post. Du og din mottaker vil da ha muligheten til å se kommentaren når dere måtte ønske.

LES MER: Lær hvordan kommentere et bilde på matchens profil

Hvem kan se mine kommentarer?

Hos EliteSingles er vi pliktet til å gi deg den høyeste standarden når det kommer til privatliv og sikkerhet. På bakgrunn av dette vil kommentarene bare være synlige for deg og din mottaker.

Hva gjør jeg dersom noen sender meg fornærmende eller støtende kommentarer?

All profilinformasjon sjekkes av vårt team for å kunne sikre høyeste kvalitet. Som del av våre sikkerhetsrutiner arkiveres alle kommentarene i kommunikasjonsloggen mellom deg og din match. Dersom noen sender deg kommentarer som du mener kan være upassende, vennligst kontakt vårt Kundeservice-team så snart som mulig. Vi vil gå gjennom kommentaren, og dersom vi er enige om at kommentaren er støtende, vil vi fjerne senderen som en av dine matcher eller utestenge vedkommende helt fra siden vår.

Bryt isen! Meld deg på hos EliteSingles og kom i snakk med matchene dine ved å kommentere deres profiler i dag.

Registrer deg gratis nå

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon