Norges mest sexy dialekt

dette tenker nordmenn om nordmenn

Berlin, oktober 2015. Datingtjenesten EliteSingles spurte sine medlemmer hva de tenker om nordmenn fra andre deler av landet. Sør-, øst- og nordlendinger er de mest populære av ulike grunner.

Hva slags stereotype forestillinger har norske single overfor nordmenn fra andre strøk? Og hva sier disse om hvor åpne single er for å bli sammen med noen fra en annen landsdel?

Vi i EliteSingles spurte 245 av våre medlemmer hva de tenker om folk fra andre regioner, særlig med hensyn til dating og kjærlighet. Deltakerne var fra hele Norge, men en tredjedel (34 %) bodde i hovedstaden eller Akershus.

Morsomst

Når de ble spurt om hvilke nordmenn som hadde beste sans for humor, havnet nordlendingene på toppen (35 %). Om du vil at partneren skal få deg til å le, så bør han eller ho du er i lamme være fra Nord-Norge.

Mest sexy dialekt

Gjelder det derimot forførelsen med ord, tonefall og uttale, så foretrekkes sørlendinger. En av fire deltakere synes at sørlandsk er mest sexy. Skarring og bløde konsonander ser ud til å falle i smag.

Best å gifte seg med

Sett at en av tre deltakere i undersøkelsen kom fra Østlandet, er det lite forunderlig at de fleste helst ville gifte seg med noen fra samme område. Østlendingene var mest populære når det gjaldt giftermål, 30 % av brukerne valgte dem. Så selv om folk fra sør og nord oppfattes som sjarmerende på Østlandet, så gjelder nok på lang sikt ordtaket Borte bra, men hjemme best.

Midt på treet

Forresten var selvfølgelig også Trøndelag og Vestlandet valgmuligheter i spørreundersøkelsen. Trøndere og vestlendinger ble visst valgt i alle kategoriene, men havnet aldri på første eller siste plass.

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon