Hvor i landet bor de mest attraktive?

Her anser Nordmenn seg som mest attraktive

Berlin, april 2015. En anonym undersøkelse blant norske medlemmer hos Elitesingles avslører at bergensere er penest – i hvert fall i deres egne øyne! Hovedstaden er ikke en gang med i topp-10-listen, men de som bor rett utenfor er svært fornøyde med utseendet sitt.

EliteSingles’ nyeste undersøkelse, gjennomført blant et utvalg på 30.000 av brukerne våre, viser hvor i landet single har mest selvtillit: De skulle angi hvor attraktive de bedømmer seg selv på en skala fra 0 til 7.

Det viser seg at single som bor i storbyene synes de er mest attraktive, mens folk fra mindre steder ikke anser seg som like tiltrekkende. Overraskende nok er ikke Oslo med blant de 10 mest «attraktive» byene i Norge, bare forsteder som bl.a. Asker, Bærum og Lillestrøm er med i rankingen.

Her anser nordmenn seg som minst attraktive

Single fra disse byene synes de er veldig attraktive:

1. Bergen
2. Stavanger
3. Drøbak
4. Oslos forsteder*
5. Trondheim
6. Tromsø
7. Tønsberg & Nøtterøy
8. Kristiansand
9. Drammen
10. Vestby
* Stabekk, Høvik, Jar, Bekkestua, Nesoddtangen, Sandvika, Kolbotn, Asker, Lillestrøm, Skedsmokorset, Haslum, Langhus, Jessheim, Strømmen og Lørenskog.

Single fra disse stedene synes de er mindre attraktive:

1. Verdal
2. Mysen
3. Brumunddal
4. Søgne
5. Hammerfest
6. Mjøndalen
7. Steinkjer
8. Sortland
9. Alta
10. Holmestrand

Har du spørsmål? Kontakt oss på e-post: [email protected]

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon