Steg 8: Ha det bra, ELITESINGLES!

Steg 8

Du registrerte deg hos ELITESINGLES, ble kjent med interessante mennesker og fant til slutt din drømmepartner. Nå vil du vite hvordan du avslutter ditt medlemskap og hva som skjer videre? Vi har samlet den viktigste informasjonen til deg.

Slik avslutter du ditt premiummedlemskap

Du kan når som helst si opp ditt premium-medlemskap i løpet av medlemskapsperioden, så lenge det er innen oppsigelsesfristen på 7 dager før perioden automatisk forlenges (hvis aktivert).

Du kan si opp premium-medlemskapet på ulike måter. Det enkleste er som regel å bruke vårt webformular. Grundig informasjon om dette, finner du under Hjelp.

lykkelige

Slik sletter du din profil

Etter at du har sagt opp ditt premiummedlemskap, går du automatisk tilbake til å være et basismedlem. Du kan selvfølgelig avslutte ditt kostnadsfrie medlemskap når som helst. Dette gjør du ved å gå til «Brukerkonto» og «Mitt medlemskap». Du sletter profilen ved å trykke på «her» under avsnittet «Jeg vil slette min profil» nederst på siden.

Hva skjer med dine opplysninger når du sletter profilen din?

Når du avslutter ditt medlemskap slettes din profil og alle dine opplysninger. Da har verken du eller andre medlemmer tilgang til din profil. Om du ikke vil at bilder eller meldinger skal forsvinne, bør du derfor lagre dem først.

Fortell oss din kjærlighetshistorie

Mange par har funnet hverandre på ELITESINGLES. Våre matcher har ikke bare ført til lykkelige forhold, men også ekteskap og barn. Vi er selvfølgelig kjempeglade for at så mange har funnet hverandre med vår hjelp. Er du en av dem som har funnet kjærligheten på ELITESINGLES? Fortell din historie til oss. Send oss en e-post til [email protected]

Du kan også lese andre pars kjærlighetshistorier her.

Besøk vår virtuelle rådgivning

Selv om dere er lykkelige sammen, kan det være nyttig å plukke opp et tips eller to fra vår virtuelle rådgivningsavdeling. Gå inn på vår rådgivningsside med jevne mellomrom og les interessante artikler om emner som dating, forhold og kjærlighet. Vi ser fram til å se deg der!

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon