14.06.2012, av ELITESINGLES’ nettredaksjon
6402

Steg 8: Ha det bra, ELITESINGLES!

Steg 8
Du registrerte deg hos ELITESINGLES, ble kjent med interessante mennesker og fant til slutt din drømmepartner. Nå vil du vite hvordan du avslutter ditt medlemskap og hva som skjer videre? Vi har samlet den viktigste informasjonen til deg.

Slik avslutter du ditt premiummedlemskap

Du kan når som helst si opp ditt premium-medlemskap i løpet av medlemskapsperioden, så lenge det er innen oppsigelsesfristen på 7 dager før perioden automatisk forlenges (hvis aktivert).

Du kan si opp premium-medlemskapet på ulike måter. Det enkleste er som regel å bruke vårt webformular. Grundig informasjon om dette, finner du under Hjelp.

lykkelige

 

Slik sletter du din profil

Etter at du har sagt opp ditt premiummedlemskap, går du automatisk tilbake til å være et basismedlem. Du kan selvfølgelig avslutte ditt kostnadsfrie medlemskap når som helst. Dette gjør du ved å gå til «Brukerkonto» og «Mitt medlemskap». Du sletter profilen ved å trykke på «her» under avsnittet «Jeg vil slette min profil» nederst på siden.

Hva skjer med dine opplysninger når du sletter profilen din?

Når du avslutter ditt medlemskap slettes din profil og alle dine opplysninger. Da har verken du eller andre medlemmer tilgang til din profil. Om du ikke vil at bilder eller meldinger skal forsvinne, bør du derfor lagre dem først.

Fortell oss din kjærlighetshistorie

Mange par har funnet hverandre på ELITESINGLES. Våre matcher har ikke bare ført til lykkelige forhold, men også ekteskap og barn. Vi er selvfølgelig kjempeglade for at så mange har funnet hverandre med vår hjelp. Er du en av dem som har funnet kjærligheten på ELITESINGLES? Fortell din historie til oss. Send oss en e-post til kjaerlighetshistorier@elitesingles.no

Du kan også lese andre pars kjærlighetshistorier her.

Besøk vår virtuelle rådgivning

Selv om dere er lykkelige sammen, kan det være nyttig å plukke opp et tips eller to fra vår virtuelle rådgivningsavdeling. Gå inn på vår rådgivningsside med jevne mellomrom og les interessante artikler om emner som dating, forhold og kjærlighet. Vi ser fram til å se deg der!

 

Kommentarer

slett profilen min takk.

Hei, Jan! Vi i redaksjonen har dessverre ikke anledning til å redigere profilene. For sletting må du derfor kontakte kundeservice gjennom kontaktformularet https://www.elitesingles.no/kundeservice. Vennligst oppgi den e-postadressen som du registrerte deg med ved registrering. Selve profilen din kan du selv slette ved å logge inn som vanlig. Trykk på «Brukerkonto» og velg så «Mitt medlemskap». Lengst nede på siden finner du en lenke for å slette profilen. Merk at hvis du er Premium-medlem, må du si opp abonnementet gjennom kontaktformularet, som nevnt ovenfor. Ha en fin dag! Mvh Ditt ELITESINGLES-team

Hei, Ann Elisabeth! Så hyggelig at du har funnet noen! Det er jo gode nyheter når to personer finner lykken, uavhengig om det er skjedd gjennom oss eller ikke. Dersom du har vært medlem hos EliteSingles, kan du si opp ditt medlemskap gjennom vårt kontaktformular: https://www.elitesingles.no/kundeservice (krever innlogging) Velg "Oppsigelse" i temafeltet for gå videre. Vi ønsker deg lykke til videre og en riktig god uke! Mvh Ditt ELITESINGLES-team

Jeg har funnet lykken utenom Elitesingles.