Jeg er:
Vennligst oppgi kjønnet ditt.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.
Vennligst oppgi et gyldig passord.
« Gå tilbake
13 M
Totalt antall medlemmer

Mer enn 13 millioner mennesker søker kjærligheten med EliteSingles

52/48
Jevn kjønnsfordeling

Blant våre medlemmer finnes 52 % kvinner og 48 % menn

100 %
Alle profiler kontrolleres

Manuell profilkontroll sikrer en seriøs og sikker datingtjeneste

Finne den rette datingsiden for deg: hvorfor velge EliteSingles?

hvorfor velge EliteSingles

Å velge det rette datingbyrået er en viktig del av ditt søk for et langvarig og godt forhold. Så hvorfor velge EliteSingles? Rett og slett fordi vi har et intelligent matchmaking system, seriøse medlemmer og en forpliktelse til å ha den høyeste standarden av kundeservice og trygghet, noe som gjør det enklere for deg å finne en date (og varig kjærlighet) med oss. Prøv oss i dag!hvorfor velge EliteSingles

Hvorfor velge EliteSingles?

Dersom du tenker på å prøve ut nettdating for første gang, vil du uten tvil undersøke litt før du velger ut en datingside. Du spør sikkert deg selv: hvorfor EliteSingles? Enkelt sagt: du burde velge oss fordi vi vet hva det vil si å ønske noe mer fra kjærligheten. Vi forstår at de fleste norske single vil finne omsorgsfulle og bra mennesker som passer dem. Vi skjønner også at ikke alle har tid til å søke aktivt etter en slik match. Det er derfor EliteSingles matchingsystem er designet for å hjelpe deg med å finne en match, på to måter: for det første fokuserer vi på kompabilitet og for det andre strever vi etter å forenkle søkeprosessen.

Registrer deg gratis nå

Registrer deg gratis nå!

Et datingbyrå som virkelig tilbyr kompatible forbindelser

Hos EliteSingles tror vi på at det å finne en kompatibel partner – noen som genuint passer til din livsstil og datingambisjoner – er vitalt for langvarig glede. Det er derfor vårt intelligente matchmaking system er designet for å kombinere bosted i Norge sammen med individuelle søkepreferanser og en personlighetsprofil (basert på Fem-faktormodellen i personlighetspsykologien): vi vil at du skal ha tillit til at de du finner på denne siden faktisk passer deg i det lange løp.

En side som møter dine forventninger

Når man søker etter en partner for et langvarig forhold gir det mening å være selektiv. EliteSingles arbeider for å hjelpe med å finne de rette single til deg. Mesteparten av våre medlemmer er interessante, utdannede nordmenn mellom 30-55 på utkikk etter langvarig kjærlighet. Vi filtrerer automatisk ut inaktive brukere og fjerner proaktivt medlemmer som vi mistenker ikke er genuine, slik at våre medlemmer bruker tiden til å gjøre det som betyr noe: dating. Med vår side som også er fullt optimalisert for smarttelefoner og nettbrett, kan medlemmer ta kontakt med sine matcher, lese beskjeder og mye mer mens de er på farten. Klar til å velge en datingside som passer deg? Trykk på knappen under for å registrere deg – eller les videre for å finne ut mer om dating med EliteSingles.

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon