Finne den rette datingsiden for deg: hvorfor velge EliteSingles?

Å velge det rette datingbyrået er en viktig del av ditt søk for et langvarig og godt forhold. Så hvorfor velge EliteSingles? Rett og slett fordi vi har et intelligent matchmaking system, seriøse medlemmer og en forpliktelse til å ha den høyeste standarden av kundeservice og trygghet, noe som gjør det enklere for deg å finne en date (og varig kjærlighet) med oss. Prøv oss i dag!
hvorfor velge EliteSingles

Hvorfor velge EliteSingles?

Dersom du tenker på å prøve ut nettdating for første gang, vil du uten tvil undersøke litt før du velger ut en datingside. Du spør sikkert deg selv: hvorfor EliteSingles? Enkelt sagt: du burde velge oss fordi vi vet hva det vil si å ønske noe mer fra kjærligheten. Vi forstår at de fleste norske single vil finne omsorgsfulle og bra mennesker som passer dem. Vi skjønner også at ikke alle har tid til å søke aktivt etter en slik match. Det er derfor EliteSingles matchingsystem er designet for å hjelpe deg med å finne en match, på to måter: for det første fokuserer vi på kompabilitet og for det andre strever vi etter å forenkle søkeprosessen.

Registrer deg gratis nå

 

Registrer deg gratis nå!

 

Et datingbyrå som virkelig tilbyr kompatible forbindelser

Hos EliteSingles tror vi på at det å finne en kompatibel partner - noen som genuint passer til din livsstil og datingambisjoner - er vitalt for langvarig glede. Det er derfor vårt intelligente matchmaking system er designet for å kombinere bosted i Norge sammen med individuelle søkepreferanser og en personlighetsprofil (basert på Fem-faktormodellen i personlighetspsykologien): vi vil at du skal ha tillit til at de du finner på denne siden faktisk passer deg i det lange løp.

En side som møter dine forventninger

Når man søker etter en partner for et langvarig forhold gir det mening å være selektiv. EliteSingles arbeider for å hjelpe med å finne de rette single til deg. Mesteparten av våre medlemmer er interessante, utdannede nordmenn mellom 30-55 på utkikk etter langvarig kjærlighet. Vi filtrerer automatisk ut inaktive brukere og fjerner proaktivt medlemmer som vi mistenker ikke er genuine, slik at våre medlemmer bruker tiden til å gjøre det som betyr noe: dating. Med vår side som også er fullt optimalisert for smarttelefoner og nettbrett, kan medlemmer ta kontakt med sine matcher, lese beskjeder og mye mer mens de er på farten. Klar til å velge en datingside som passer deg? Trykk på knappen under for å registrere deg - eller les videre for å finne ut mer om dating med EliteSingles.

Les også

 • par
  Single på bølgelengde med deg

  Brukerene på EliteSingles er nordmenn som leter etter et langvarig forhold. For å kunne finne dette, trenger de noen som de virkelig kan knytte seg til, på alle nivåer. Dette er et konsept som kan bety forskjellig ting for den enkelte: noen fokuserer kanskje mer på religion, andre på etnisitet, alder eller andre spesifikke kriterier. Fellesnevneren er et ønske etter kompatibilitet - og dette er noe vi spesialiserer oss på.

  Ved å velge EliteSingles som ditt datingbyrå, vil du få muligheten til å bla mellom matcher som passer til deg, uansett hvilke personlighetstrekk og livsmål du prioriterer. I tillegg skreddersyr vi våre datingråd slik at du kan finne hjelp og støtte for din situasjon, uansett hvordan den måtte være. Fra tips til dating for single foreldre til tips til profesjonelle single, her kan du finne hjelp til dette.

 • kvinne
  Ekspertråd om forhold og relasjoner

  Vår side tilbyr regelmessig oppdatert innhold av høy kvalitet, inkludert innsikt fra eksperter, vitenskapelige studier, og det nyeste innen akademisk forskning om relasjoner og dating. Siden relasjoner langt i fra er definert vitenskap, tror vi at det å tilby våre medlemmer det siste innen psykologi- og atferdsforskning kan være med på å skape en verdifull basis for romantisk suksess. Avslutningsvis kan vi si at vi konsulterer regelmessig med et bredt utvalg av eksperter for å kunne gi deg eksklusive datingråd.

  Vi involverer også våre medlemmer i våre egne undersøkelser. Vi har jevnlig anonyme spørreundersøkelser som tar sikte på å forstå mer om dating i Norge, noe som virkelig gjør det mulig for oss å skreddersy temaene som single nordmenn er mest opptatt av. Vi vil aktivt la våre medlemmer finne et meningsfullt forhold, samtidig som vi også tilbyr troverdig kunnskap som støtter deres langvarige mål.

 • En støttende tjeneste
  En støttende tjeneste

  Vi vet at sjansene er store for at mange av de single mennene og single kvinnene på vår side prøver nettdating for første gang. Det er derfor vårt kundeservice-team er dedikert til å støtte opp om deres søken etter kjærlighet på alle nivåer. Vi tilbyr en utfyllende introduksjonsprosess i flere steg for våre medlemmer, vi har et dedikert team tilgjengelig til å svare på spørsmål du måtte ha om dating, og vi sjekker alle brukerprofiler manuelt for å sikre autentisitet og seriøsitet.

  Viktigheten av våre medlemmers sikkerhet og privatliv tas på største alvor. Hovedprinsippet med vår kommunikasjon er å hele tiden beskytte dine personlige opplysninger, slik at all sensitiv data er kryptert og aldri vil bli delt med andre medlemmer eller tredjeparter. For å hjelpe til med å beskytte våre medlemmer, bruker vi ID Autentisering, Manuell Profil Verifikasjon, SSL-kryptering og Systemer som gjenkjenner svindel som standard på vår side.