Og disse seriene bør du unngå dersom du ønsker å imponere på din date…

PRESSEMELDING
21. September 2016

Og disse seriene bør du unngå dersom du ønsker å imponere på din date…

Nå til høsten drar TV-seriene igang for alvor igjen. Men kan det å sette seg foran sin favorittserie og hvilken smak du har i TV-serier påvirke ditt kjærlighetsliv..? Vår nyeste undersøkelse med 289 single skandinavere avslører at din smak i TV-serier faktisk kan påvirke ditt kjærlighetsliv!

Så, hvilken serier kan hjelpe ditt kjærlighetsliv? En ny studie av ELITESINGLES avslører at Broen tok 1. plass der 34 % av de single betraktet dette for å være serien man bør ha fått med seg. Sherlock havnet på en 2. plass når det kom til hvilken serie det anses attraktivt å være en fan av (27 %). Til tross for at det ikke akkurat er en romantisk serie, tok Homeland en 3. plass (26 %).

Derimot har vi dårlige nyheter for fans av The Walking Dead – 31 % av deltakerne betraktet dette for å være den minst attraktive serien å synes om. Den ble etterfulgt av Mr Robot der 18 % av de besvarende betraktet det som uattraktivt å se på denne serien. Den tredje mest avstøtende serien var Hannibal (ett nei for 17 % av de single).

TV date – topp eller flopp?

Hva synes skandinaviske single egentlig om dem som liker å kose seg i sofaen under en datekveld? Når spurt om det å se TV-serier sammen hjemme var en bra ide for en date, så svarte 52 % av mennene at det var en god ide, sammenlignet med bare 28 % av kvinnene. 31 % betraktet TV-serier for å være et bra samtaleemne under en første date, og hele 40 % betraktet det å ha samme smak i TV-serier for noe som gjør ens date enda mer attraktiv!
39 % syntes at det er en god idé å liste sine favoritt TV-serier på online dating profiler fordi det ”kommer til å hjelpe med å finne noen som man har lignende interesser med”.

Netflix og chill – kjendisversjonen

Det viktigste er ikke hva man ser, men hvem man ser det med! Vi spurte derfor de single skandinaverne hvilken nåtidig TV-karakter de helst ønsket å chille fremfor TV-skjermen med, og vi kan avsløre at menn valgte Sofia Vergara (som spiller Gloria i Modern Family). Kvinner på den andre siden valgte Kevin Spacey (som spiller Frank Underwood i House of Cards) som mannen de helst ønsket å ha en kosekveld med.

Kilde; 289 registrerte skandinaviske ELITESINGLES-medlemmer 2016. Av disse er 61 % kvinner.

Les mer: Romantiske komedier: Populære, men farlige?

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon