Otto

Kjære ELITESINGLES, la meg først få si tusen takk for deres hjelp, uten hjelp fra dere, hadde jeg neppe truffet denne jenta som bare er helt fantastisk. Søt og god og akkurat den jeg så etter, visste bare ikke hvor jeg skulle lete. Deres konsept er som skapt for mennesker i min aldersgruppe, kom i kontakt med flere som ser etter den rette. Det lønnet seg å fylle ut hele profilen, man kommer lengre med og være ærlig fra første stund, og man må være forberedt på å treffe noen som har barn fra før, da også de skal inn i det nye bilde.

Fra dere la inn denne engelen på min side, gikk det bare ei uke før vi møttes. Jeg skrev en melding til henne og spurte om hun ville treffe meg, og fikk ja til svar. Satte meg i bilen og kjørte 11 timer mens hjerte banket. Vi var sammen hele helgen, og hadde det fantastisk sammen, følte en glede som nesten ikke kan beskrives. Vi har allerede lagt planer fram i tid, og bare teller dagene til vi kan møtes igjen.

Møteplassen ELITESINGLES vil for alltid stå som håpets plass, og en plass vi anbefaler for andre på det varmeste. Det vi hadde sett etter, fant vi nettopp her.

Med vennlig hilsen fra Otto 🙂 :-):-)