Jeg er:
Vennligst oppgi kjønnet ditt.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.
Vennligst oppgi et gyldig passord.
« Gå tilbake
13 M
Totalt antall medlemmer

Mer enn 13 millioner mennesker søker kjærligheten med EliteSingles

52/48
Jevn kjønnsfordeling

Blant våre medlemmer finnes 52 % kvinner og 48 % menn

100 %
Alle profiler kontrolleres

Manuell profilkontroll sikrer en seriøs og sikker datingtjeneste

Investorer og ledelse kjøper tilbake Affinitas-aksjer fra eHarmony

Berlin, Tyskland, 15. Mai 2013 – Affinitas GmbH, selskapet bak den nettbaserte matchmakingportalen eDarling (www.edarling.de), ELITESINGLES (www.elitesingles.no) og nettdatingsiden SHOPAMAN (www.shopaman.de) kunngjorde i dag at ledelsen og de opprinnelige aksjeholdere har kjøpt tilbake alle aksjer i Affinitas som eHarmony eide. I tillegg til skiftet i eierskap, har selskapet foretatt endringer i ledelsen.

eHarmony, Inc., en global pioner innen nettbasert matchmaking, kjøpte opprinnelig en andel på 30% i Affinitas i desember 2009 som del av en kapitalforhøyelse. Nå har derimot Affinitas GmbHs eksisterende aksjonærer kjøpt disse tilbake i en avtale der alle institusjonelle aksjonærer, ledelsen og de fleste forretningsenglene deltok.

Grunnlegger og daglig leder Lukas Brosseder forklarer, ”eHarmony har vært en god partner og sann rollemodell for oss. Sammen med eHarmonys investering fulgte et felles mål om å gjøre Affinitas til en del av eHarmony-familien en dag. Imidlertid har visjonen endret seg over de siste tolv månedene, og derfor har vi besluttet at det vil være fornuftig å drive Affinitas uavhengig igjen. ”

Ved siden av den nye avtalen, kunngjør Affinitas en ny sammensetning i ledelsen. Christian Vollmann, som sluttet seg til gründerne som investor og daglig leder i 2009, forlater nå sin stilling innen ledelsen. I stedet blir han en del av styret som består av tre personer, i det Berlin-baserte firmaet. ”De siste fire årene har bydd på mye moro, og jeg er stolt over hva vi har oppnådd sammen. Jeg vil forbli nært knyttet til selskapet – og har derfor økt min andel aksjer i Affinitas som del av denne transaksjonen.”, sier Vollmann.

Med Christian Vollmanns avgang, vil Michael Schrezenmaier, finansdirektør i Affinitas siden september 2012, slutte seg til ledelsen og lede selskapet sammen med de to opprinnelige gründerne, Lukas Brosseder og David Khalil. I tillegg til dette er teknisk direktør Andreas Bild blitt en autorisert representant for selskapet.

Ny ledelse: (fra venstre) David Khalil, Lukas Brosseder, Michael Schrezenmaier

Har du spørsmål? Send oss en e-post på [email protected].

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon