Dette bør du ikke bestille på date

Uattraktive drinker

Piña Colada, øl eller vin? Finnes det drinker som er hetere enn andre – og drinker som er mindre attraktive? ELITESINGLES spurte sine medlemmer om hvilken drink de helst ser at deres date IKKE drikker.

Ingen whisky, takk

Whisky og Vodka Cola viste seg å være de drinkene som flest single så på som minst attraktive. 31 prosent av mennene oppfattet det som lite attraktivt om deres date bestilte en whisky, og hele 35 prosent av kvinnene mente at singel og malt ikke er noen god kombinasjon. Det ser like dystert ut for dem som foretrekker en Vodka Cola. 28 prosent av mennene og 30 prosent av kvinnene så på Vodka Cola som den minst attraktive drinken.

En god nyhet for de fleste lommebøker er at heller ikke champagne fremstår som spesielt attraktivt i datingsammenheng. 14 prosent av kvinnene og 20 prosent av mennene så på champagne som en lite attraktiv bestilling i baren.

Vin – et sikkert kort

Så hva skal man bestille da? Et glass vin! Bare syv prosent av kvinnene og fem prosent av mennene rynket på nesen av vinelskerne. Vil du ikke drikke alkohol så fungerer det med Cola eller kaffe – få single oppfattet det som noe mindre attraktivt.

Resultatene fra undersøkelsen:

*310 single deltok i undersøkelsen.

Har du spørsmål eller kommentarer ta kontakt med: [email protected]

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon