Nyttårsforsett: I år skal jeg finne kjærligheten!

nyttårsforsett: kjærlighet

Nyttår er et godt tidspunkt til å bli klar over hva man ønsker seg i det nye året, og for å ta tak i skjebnen. Enda det er umulig å vite når man treffes av Amors piler, så kan det godt hende det skjer allerede i januar. For det er nå rekordmange registrerer seg på EliteSingles, og du vil dermed ha ekstra mange potensielle partnere å velge mellom.

De mest utbredte nyttårsforsett

Et nytt år har begynt, og mange har tatt nyttårsaften til anledning for å tenke på året som var og året som kommer. Hva har jeg oppnådd? Hva har jeg opplevd? Hva skal bli bedre til neste år?

Nyttårsforsettene folk snakker mest om, er de som har med utseendet eller fysisk helse å gjøre. Kikker man for eksempel på hva Twitter-brukere poster med hashtaggen #nyttårsforsett finner man mest utsagn som handler om trening, slanking eller å slutte å røyke.

Et ønske som er minst like utbredt, men som de færreste snakker om like åpenhjertet, er å finne kjærligheten i det nye året. EliteSingles har samlet de søteste Twitter-postene om kjærlighetsforsett her. De finnes altså, men det er nokså få som skriver om et så intimt ønske på nettet.

nyttårsforsett om kjærligheten

Singeltilværelsen krevende i julen

Likevel er det mange som bestemmer seg for at det nye året skal bli året de treffer drømmepartneren. Det henger kanskje sammen med at nyttårsaften kommer like etter jul. Som singel kan det nemlig være en påkjenning å stadig bli spurt om hvordan det går med kjærligheten, når man tilbringer julen med familien.
Skulle man gjerne selv hatt en familie med mann/kone og barn, kan det dessuten være ekstra trist å bli påminnet om at man ikke har det. I tillegg har man som oftest ferie i romjulen, og har tid til å tenke på hvordan man har det. Har man tid for seg selv, kan man bli klar over hva man ønsker og om det er noe som mangler i livet.

Nyttår som nystart – også for kjærligheten

Strengt tatt er nyttår egentlig ingen overgang til noe annet, men bare en ny dag, som tilfeldigvis regnes til et annet år enn dagen før. Likevel føles det annerledes å si det nye årstallet, og tenke at det nye året ligger foran oss som et hvitt ark – vi kan selv bestemme hva som skal stå på det!

nyttårsforsett: KjærlighetDet er et faktum at mange har «å finne kjærligheten» som nyttårsforsett: Dette viser seg nemlig i brukerstatistikken til EliteSingles. Hvert år ser vi at rekordmange registrerer seg hos oss i begynnelsen av januar, og kontakten mellom medlemmene øker drastisk.I de siste årene har det totale antallet registreringer dessuten økt – det betyr at det er ekstra mange aktive medlemmer på EliteSingles i januar, og dermed ekstra mange potensielle partnere som medlemmene kan matches med.

Dermed fremstår nyttårsforsettet om å finne en partner langt mer realistisk enn man skulle tro. Mens man kan bruke sin viljestyrke for å påvirke for eksempel vekten sin (ved å spise mindre og bevege seg mer), så virker det umulig finne drømmemannen eller -kvinnen med ren viljestyrke. Men i alle fall kan vi forsøke å øke sjansene for å treffe den rette. Et første skritt kan være riktig timing – nemlig ved å melde seg på EliteSingles i dating-høysesongen rundt årskiftet.

Slik lykkes du med nyttårsforsettet om å finne en kjæreste i år:

1 Vær bevisst

Bli klar over hva du vil og tenk tilbake til tidligere forhold: Hvilke erfaringer kan du lære av? Når du vet hva du ønsker, og hva du ikke kan akseptere hos en partner, kan du søke mye mer målrettet og kan spare deg for skuffelseri fremtiden.

2 Vær aktiv

I den mørke årstiden er det fristende å holde seg innendørs, men du har godt av å komme deg ut. Bli med på alle slags aktiviteter du har lyst til å delta i. Det kan hende du blir kjent med spennende mennesker, du blir sikkert mer fornøyd, og du har noe å fortelle om når du treffer et bekjentskap fra nettdating.

3 Vær positiv

Mange har en tendens til å bli litt deprimert i vinterhalvåret, siden vi mangler lys og varme. Det er en god grunn til å passe ekstra godt på å ha det bra. Ta deg tid til å holde på med noe du liker, unn deg litt ekstra luksus, hva nå enn det er du trenger for å føle deg bra. Med en positiv utstråling vil du virke ekstra tiltrekkende og spennende for de du blir kjent med i det nye året.

Lykke til med kjærligheten og godt nyttår!

Om artikkelforfatteren: Elisa Kaiser

Elisa Kaiser er ansvarlig for EliteSingles.no

Les flere artikler skrevet av Elisa Kaiser