18.10.2012, av ELITESINGLES’ nettredaksjon
5925

ELITESINGLES anno 2013

EliteSingles 2013
Vi har ryddet opp på ELITESINGLES. Nå har siden fått en mer moderne look og feel. Hovedmenyen har fått ny design, og det finnes et par nye funksjoner som skal gjøre det raskere å navigere på siden og gi en bedre oversikt.

Ny look og nye funksjoner: naviger raskere

Vi har ryddet opp i vår hovedmeny. Du finner nå 3 menyer i hovedmenyen: «Oversikt», «Mitt søk» og «Min profil». Linken til brukerkonto har vi gjort mindre og plassert øverst i høyre hjørne. Den lille gule pilen til høyre for «Oversikt»-knappen gir deg tilgang til alle sidene på vår plattform i en drop-down-meny.

En annen fin funksjon er at hovedmenyen nå er låst. Det betyr at du kan scrolle ned på siden og fremdeles ha hovedmenyen lett tilgjengelig. Denne funksjonen gjør det ikke bare raskere å navigere på siden, men gir deg også bedre oversikt.

Bedre oversikt over din konto

Videre har du nå bedre oversikt over hele din konto på oversiktssiden: vi har gjort din matchingstatus synlig på oversiktssiden. Du kan se om du er aktiv, det vil si om du mottar partnerforslag eller er inaktiv. Vil du forandre din matchingstatus kan du nå helt enkelt klikke på lenken og du vil bli tatt direkte til siden «Mitt medlemskap», hvor du kan endre din matchingstatus. Du kan også se din medlemsstatus og status på din identitetsverifisering. Ved å klikke på det lille «ID»-symbolet kommer du direkte til siden «Identitetsverifisering».

Også i meldinger har vi gjort en del forbedringer. Nytt under meldinger er at du nå kan filtrere dine meldinger etter hvilken type melding det er. Du kan for eksempel velge å kun se tekstmeldinger eller smil-meldinger. Fortsatt kan du sortere meldingene etter dato og avsender. For de som har mange meldinger gjør dette det enklere å søke etter en spesifikk melding.

Basismedlem? Ingen grunn til ikke å svare

Har du opplevd at du har sendt noen en melding uten å få et svar eller fått en melding som du ikke kan svare på? Som basismedlem kan man ikke lese eller sende meldinger. Nå gir vi derimot basismedlemmer sjansen til å sende en standard melding for å informere et premiummedlem om at han/hun ikke kan svare fordi personen ikke er premiummedlem. Slik håper vi at vi kan unngå at premiummedlemmer sitter og venter på svar som ikke kommer.

Hjelp til å fylle ut din profil

Mange har vanskeligheter med å fylle ut sin profil og er usikre på hva man skal skrive i tekstfeltene. Vi har gjort noe med dette også. For å hjelpe brukerne og gi inspirasjon, har vi nå eksempler på tekster man kan skrive til hvert felt. Du finner disse ved å sette musepekeren på infotegnet under tekst feltet. Nå finnes det ingen unnskyldning for at din profil ikke kan bli attraktiv og interessant!