14.08.2012, av ELITESINGLES’ nettredaksjon
16315

«Hva om…» – en premium-funksjon for utvidet partnersøk

De fleste single har klare forestillinger om hvordan en partner skal være, og gjennom å fylle ut dine søkekriterier er det ganske enkelt å artikulere det digitalt. Burde partneren din være mellom 35 og 42 år? Matchingen til ELITESINGLES forsøker holde seg innenfor denne rammen! Men hva om den rette personen for deg er to år utenfor ditt ønskede aldersspenn? Eller kanskje drømmemannen bor et par kilometer lengre unna enn hva du først så for deg?

«Hva om...» gir deg flere passende forslag

Grunnprinsippet bak matchingen til ELITESINGLES er enkelt: Innen brukerens angitte søkekriterer brukes en algoritme for å finne de best passende partnerforslagene. Det som skjer når søkekriteriene er for strenge, er at man kan gå glipp av mange interessante partnerforslag. Med «Hva om…»-funksjonen får man se hva som befinner seg rett utenfor sin egen søkeboks. Man får foreslått profiler som av minst én grunn har blitt utelatt av den normale partnerforslaglisten. Det som skiller «Hva om…»-forslagene fra de vanlige partnerforslagene dine, er at et par av søkekriteriene du har oppgitt ikke oppfylles helt.

Ann Katrin møtte kjæresten gjennom «Hva om…». Les historien her.

Et eksempel:

Hva om partnerforslagSara er 35 år, fra Ålesund og søker en partner. Ifølge hennes søkekriterier søker hun en akademiker mellom 35 og 40 år, som bor i nærheten (< 50km) av Ålesund.  «Hva om…» viser Sara profilene til interessante brukere, som matcher henne veldig bra i personlighetstesten, men som ikke vil dukke opp i hennes vanlige partnerforslagliste. Dette er fordi de ikke matcher absolutt alle søkekriteriene hun har satt. Slik vil Sara få partnerforslag som for eksempel en 38 år gammel akademiker som bor 70 km unna Ålesund.

 

 

Fordelene med «Hva om…»

Det er samme mekanikk bak de vanlige partnerforslagene og «Hva om…»-forslagene, men de ligger i hver sin liste. Du vil derfor fortsatt kunne skille mellom normale partnerforslag og «Hva om…»-forslag. Forskjellen er at kriteriene til «Hva om…»-forslagene ikke er like strenge og viser partnerforslag som passer deg som person, men som ikke nødvendigvis matcher dine søkekriterier 100 %.

Med kun et klikk bestemmer du om forslaget er interessant eller ikke. Om du liker forslaget, sender du en melding eller fem spørsmål. Da blir det flyttet over til din normale partnerforslagliste. Om du avviser forslaget, kan du ikke kontakte personen ved en senere anledning. Det vil da være borte fra din liste for alltid.