Sex på jobben: Myte eller virkelighet?

sex på kontoret

Sex på kontoret – myte eller realitet?

Berlin, juni 2016. Er det sant at mange drømmer om å ha sex på kontoret? Er det kun en fantasi eller hender det virkelig? EliteSingles’ engelsktalende søstersider har intervjuet 200 menn og kvinner for å finne ut mer om dette fenomenet.

En utbredt fantasi

Ifølge undersøkelsen har mer enn halvparten av både menn og kvinner drømt om å ha sex på jobben (61 % menn og 56 % kvinner). Men poenget med fantasier er jo at man tillater seg så mangt, og det betyr ikke at man virkelig ville gjøre det man liker å tenke på.

Fra fantasi til aksjon

Er det virkelig noen som har tatt steget fra å drømme om sex på kontoret til å faktisk ha sex med noen på jobben? Jo, det er faktisk 1 av 4 menn (25 %) som har erfaring med «kontorsex», og 14 % av kvinnene som har gjort den samme erfaringen.

Hvor det skjer

Forestillingen av å ha sex på jobben er sikkert så spennende fordi stedet man jobber på er et relativt offentlig sted. Likevel foretrekker de fleste å ha sex i rom som gjør det mulig å være så mye adskilt som mulig, som for eksempel lagerrom, personlige kontorer eller møterom.

Hva med heisen og kopimaskinen?

Når folk i filmer har sex på kontoret, skjer det veldig ofte i heisen, og også kopimaskinen er en klassiker. Om vi skal tro undersøkelsen ser virkeligheten annerledes ut: Kun 17 % av mennene og 11 % av kvinnene synes det frister å ha sex i heisen, og kun 1 % av kvinnene har faktisk gjort det. På kopimaskinen er det bare 14 % av mennene og 2 % av kvinnene som har lyst til å ha sex.

Detaljer om de mest og minst populære stedene for sex på kontoret ser du her:

Tips til hvordan å håndtere kjærlighet på jobben, finner du her!

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon