Realistisk nyttårsforsett: Å finne kjærligheten!

nyttårsforsett om kjærligheten

Berlin, januar 2016. I anledning det nye året bestemmer mange at de ikke lenger vil være singel. Selv om man ikke skulle tro at man kan påvirke skjebnen, så viser det seg faktisk at dette er et langt mer realistisk forsett enn for eksempel å trene mer: Statistikken fra datingtjenesten EliteSingles viser nemlig at januar er den tiden på året der det opprettes flest nye profiler, og det blir stadig flere for hvert år som går.

Skandinaver twitrer om kjærlighetsforsett

Vi i EliteSingles lurte på hva skandinaver flest foretar seg for det nye året. Vi så at mange skriver om nyttårsforsettene sine på sosiale medier, som bl.a. Twitter. De fleste forsetter handler om å slanke seg, å trene mer, eller å slutte å røyke. Her står altså utseendet og fysisk helse i fokus.
Men hva med sjelen, og hjertet? Også ønsket om å forelske seg har sin plass på Twitter, og vel så det. Nedenfor har vi samlet de søteste og morsomste tweets fra Norge og Danmark, fra single som drømmer om å finne sin bedre halvdel i året som kommer.

Beste tidspunkt for nettdating er nå!

Til dem som er på søken, har vi gode nyheter: Dette er akkurat den riktige tiden å begynne å lete! For selv om man det kanskje ligger mer kjærlighet i lufta om våren, så registrerer datingsider som EliteSingles rekordmange påmeldinger i januar. I forhold til desember måned ser vi et byks i antallet, med en økning mellom 70 og 164 % i de siste tre årene. Aktiviteten mellom medlemmene følger deretter. Og siden nettdating har blitt både bedre og mer utbredt med tiden, så viser det totale antallet registreringer at utvalget av potensielle partnere er ekstra stort i januar i år.

Forresten fant vi også mange tweets om at det alltid er usedvanlig fullt på treningssenter i januar, siden mange prøver å innfri nyttårsforsettet sitt. Slike forsett strander ofte på mangel av viljestyrke – eller fordi det er kjedelig å trene i et overfylt senter. For å finne kjærligheten er det imidlertid en fordel at det er «fullt» på datingsidene. Det øker sjansene for å finne den rette!

Her er våre romantiske Twitter-favoritter:

nummer 1tweet om nyttårsforsett

nummer 2tweet om nyttårsforsett

nummer3tweet om nyttårsforsett

nummer4tweet om nyttårsforsett

nummer5tweet om nyttårsforsett

nummer6tweet om nyttårsforsett

nummer 7tweet om nyttårsforsett

nummer8tweet om nyttårsforsett

nummer9tweet om nyttårsforsett

nummer 10tweet om nyttårsforsett

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon