Sikker dating: Et tilbud du kan stole på

kvinne prøver sikker dating

Enten man opplever online-verdenen som noe nytt eller man har hørt skumle rykter – det er lurt å være mistenksom overfor useriøse datingsider. Heldigvis finnes det gode tilbud på nettet, som både garanterer for sikkerheten din og byr på kvalifisert hjelp med å finne en partner.

Derfor er sikker dating så viktig

Hva er det viktigste man forventer av en datingside? Først og fremst ønsker nok de fleste å bli kjent med interessante menn eller kvinner, og å finne seg en kjæreste. Men hva nytter det om man forelsker seg, om man ikke kan stole på at for eksempel personlige opplysinger behandles fortrolig? Sikkerhet er derfor noe av det viktigste en datingside kan – og bør – by på.

I media er det en del snakk om bedrageri på nettdatingsider, og mange mennesker blir mistenksomme overfor de ulike online tilbudene. Man hører så mye nifst: Noen har blitt snytt for pengene de betalte, andre falt for menn eller kvinner som bare var ute etter å utnytte dem, og i enkelte tilfeller har personlig data blitt publisert uten samtykke. Derfor er best å være skeptisk, og ikke stole på en hvilken som helst datingside.

Sikker nettdating hjelper deg å finne kjærligheten

Samtidig har nettdating blitt ekstremt populært og veletablert i dag. Ifølge undersøkelser har én av fire nordmenn funnet partneren sin på nettet.1 Her finnes det helt andre muligheter enn i «den virkelige verden», og mange har funnet sin livs kjærlighet takket være nettdating.

Hvis man altså også lengter etter en kjæreste behøver man ikke å motstå fristelsen av å prøve nettdating. Velger man riktig datingside, behøver man ikke å være redd, og kan heller glede seg over nye kontakter, venner og kanskje snart en partner å dele livet med.

Dette gjør vi i EliteSingles for å garantere deg sikker dating

1 Verifiserte profiler

Alle profiler som opprettes på EliteSingles blir verifisert av kundeservice, én etter én. Det betyr at vi filtrerer ut bilder med støtende innhold, profiler som ikke er fylt ut korrekt (for eksempel hvor det ikke står logisk tekst, bare en masse bokstaver uten sammenheng) eller profiler med åpenlyst falske opplysninger.
Vi har dessuten tekniske systemer som avslører useriøse meldinger (spam), der noen for eksempel sender den samme meldingen til et flertall brukere. Som medlem oppfordres du til å melde ifra om mistenkelig aktivitet.

2 Moderne metoder sikrer data

For å bli matchet på en matchmakingside som EliteSingles er det nødvendig å oppgi en del personlige opplysninger gjennom registrering. sikker nettdatingVi er bevisst på ansvaret vi har og tar godt vare på sensitiv data med hjelp av en rekke tekniske og organisatoriske tiltak. For det første blir all betalingsinformasjon du sender SSL-kryptert når du kjøper et Premium-medlemskap. Kortinformasjonen lagres ikke av oss, men kun av vår erfarne betalingstilbyder. For det andre har kun veldig få personer, som er utdannet innen håndtering av sensitiv data, tilgang til din personlige informasjon.

3 Sertifisert kvalitet

EliteSingles har hovedkontor i Tyskland, hvor kravene til sikkerhet og personvern er svært strenge, akkurat som i Norge. Vår tyske søsterside eDarling.de har blitt utmerket flere ganger av uavhengige institusjoner som sertifiserer sikkerhetsstandarden på siden; og det er nettopp denne høye standarden også norske EliteSingles retter seg etter.

Her kan du lese tips til hvordan du bør forholde deg for å oppleve dating så sikkert som mulig!

kilder:

1 Gudbrandsen, A. (2010, 11. November). 1 av 4 møter kjæresten på nett. Studenttorget. Hentet fra studenttorget.no/index.php?show=3961&expand=3797,3961&artikkelid=9073

Om artikkelforfatteren: Elisa Kaiser

Elisa Kaiser er ansvarlig for EliteSingles.no

Les flere artikler skrevet av Elisa Kaiser