3 tips til å sikre deg en andre date

andre date

Det å gi et bra førsteinntrykk kan være vanskelig – Det må være kjemi, litt romantikk, humor, en god samtale, samtidig som det må være en form for fysisk tiltrekning. Alle disse tingene kan kanskje virke forvirrende når man skal sikre seg en andre date. Men ikke fortvil , det er absolutt ikke umulig. Det alt avhenger av er tilslutt et spørsmål: Liker personen du er på date med deg nok til at hun/han ønsker å se deg igjen? Her er noen tips til hvordan du kan være sikker på at svaret svaret er ‘ja’.

Fokuser på disse tingene for å sikre deg en andre date

1 Vær nysgjerrig: Spør spørsmål, men samtidig lytt så mye som mulig. Ikke spør spørsmålene dine som i et intervju. Hvis daten din forteller om en av sine mange reiser, kan du forsøke å for eksempel å kommentere med noe som “Jeg planlegger også dra på ferie snart. Har du noen tips til hvor jeg burde reise?” Det gjør samtalen mer komfortabel, og gjør at det ikke føles ut som et intervju.

2 Hold samtalen lett… men ikke overfladisk: Ingen ønsker å bli sett på som kjedelig, så vær sikker på å ikke starte en date med et altfor tungt emne. Å konstant velge å snakke om ‘tunge’ ting kan minske sjansen din for å få en date nummer to. En god humoristisk sans uttrykker en positiv og tilgivende holdning til livet. Snakk om positive ting, og sørg for å føle på om daten din er komfortabel med de ulike emnene du tar opp.

3 Sørg for å avtale en andre date før dere tar farvel: Ikke vær for tilbaketrukket. Om du virkelig er interessert i personen du er på date med, sørg for å avtale en andre date før du tar farvel. Du kan for eksempel si noe sånt som “Jeg har hatt det skikkelig fint med deg, og jeg ønsker å invitere deg med ut igjen”

Når dere har avtalt en andre date

Ha en plan for deres andre date. Når du foreslår en gjennomtenkt plan for date nummer to og du tar i betraktning hva som er praktisk for den andre personen, samt hva hun/han kunne ønske seg å gjøre, vil personen også gjenkjenne dette og skjønne at du har gjort en innsats for å gjøre henne/ham tilfreds. Det kan for eksempel være at du husket at daten din sa at hun/han likte italiensk mat spesielt godt, eller at det å være i naturen var noe som var viktig for henne/ham. Det viser at du har lyttet og fulgt godt med.

Avtal en tredje date

Noen vil kanskje mene at det å engang nevne en tredje date vil være litt for tidlig når man akkurat har blitt kjent med hverandre. Å nevne en andre og tredje date kan være en god ide, men det er nødt til å komme naturlig. Det kan for eksempel være at daten din har uttrykt spesifike interesser som du da tar opp og viser interesse for. Det viset at du er støttende og at du interesserer deg for din partners interesser og livsstil. Kanskje personen du var på date med nevnte at hun/han var veldig interessert i kunst. Det å da nevne en tredje date på et museum viser at du er villig til å inngå et kompromiss for å gjøre en potensiell partner lykkelig. På den måten viser du daten din at du virkelig er interessert i henne/ham.

Registrer deg gratis nå

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon