29.08.2016, av ELITESINGLES’ nettredaksjon
3353

EliteSingles Funksjoner: ID Verifisering

mann
En av de mange fordelene med vårt premiummedlemskap er vår ID Verifisering, som gjør det mulig for andre brukere å se at vi har verifisert ditt navn, bosted og fødselsdato. Et slags "godkjent" stempel som er vår måte å vise matchene dine at du er den du sier du er.

Våre undersøkelser viser  - fremfor alt annet - at våre medlemmer verdsetter ærlighet høyest når de dater på nett. Med ID Verifisering  kan dine matcher føle seg sikrere når de kontakter deg. Enkelt sagt: så snart du har verifisert din identitet hos oss, vil du mest sannsynlig se et økt antall meldinger i din innboks!

Har du noen spørsmål angående hvordan alt dette fungerer? Her er alt du trenger å vite om ID Verifisering...

Hvordan behandler dere min ID Verifisering?

Vi har gjort prosessen med å verifisere din identitet så enkel som mulig. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en kopi (eller et bilde av høy kvalitet) av både framside og bakside av et gyldig identitetskort. Du kan sende dette på e-post eller med vanlig post - sammen med din Sikkerhetskode - til vårt service-team. Aksepterte identitetskort inkluderer pass eller førerkort – Merk at det er spesielle retningslinjer for dette.

Vårt service-team vil behandle informasjonen innen 24 timer etter mottakelse, og sende deg en e-post med bekreftelse så snart alt er gjort. «ID Verifisert» -symbolet vil så bli lagt til din profil. Ditt privatliv er viktig for oss, så vi garanterer at ingen informasjon, som vi etterspør for å kunne verifisere din identitet, vil bli publisert eller vist til andre brukere.

Hva vil det gjøre for meg?

Den store fordelen med ID Verifisering er hva det gjør for dine matcher. Tillit er viktig i et hvilket som helst forhold, så det å forsikre en fremtidig partner om at du er genuin ved første inntrykk betyr at du starter som du er villig til å fortsette. Det gir også et bra inntrykk om din åpenhet, og kan øke en potensiell partners interesse. Det er derfor vi sier at du kan forvente en økning i antall beskjeder du kommer til å motta.

Det hjelper også å skille seg ut. Har du investert nok i identifiseringsprosessen, kan folk se at du tar dette seriøst. Det gir matchene dine enkelt og greit en grunn til å ta kontakt med deg!

Sjekker dere ikke profilene uansett?

Vi er stolte over det faktum at vårt kundeservice-team tar seg tid til å manuelt sjekke alle nye profiler på vår side. Det er vår måte å sikre nettsikkerheten til våre medlemmer. Vi er trygge på at alle våre nye medlemsprofiler er fra mennesker som opprikitg er på utkikk etter kjærlighet, og at ingen på vår side har en usmakelig skjult agenda.

Dette er alikevel ikke det samme som ID Verifisering. Tenk på det som et ekstra nivå med tillit, noe som er spesielt viktig når du kanskje en gang skal møte dine matcher i virkeligheten. Dersom vi kan være sikker på din autentisitet, kan også dine matcher være det!

Hva skjer dersom jeg ikke ID verifiserer meg?

Dersom du, for hvilken som helst grunn du ikke ønsker å verifisere din ID hos oss, er dette ikke påtvunget. Ditt premiummedlemskap med EliteSingles setter deg i en god posisjon til å finne «den rette» på nettet uansett, og det er flere andre gode tjenester du kan dra fordel av.

Dermed så skjer det egentlig ingenting når du ikke verifiserer din ID, bortsett fra at noen matcher kan velge å ikke ta kontakt med deg. Vi kan bare anbefale deg å gjøre det siden vi ønsker at du og dine matcher skal få mest mulig ut av våre tjenester.

Dersom du har ytterligere spørsmål om ID Verifisering, eller noen av de andre tjenestene på siden vår, ikke nøl med å kontakte vårt service-team.