EliteSingles Funksjoner: «Hva om…» Dine ‘Sjanse’-Matcher

mann

En av fordelene med vårt premiummedlemskap er vår «Hva om…» funksjon. Dette er en god måte for å kunne møte opp til 20 flere interessante single daglig. Vil du lære mer? Her er alt du trenger å vite om «Hva om…».

Det er alltid fint å ha et variert utvalg, og dersom du er på utkikk etter et bredere utvalg av lokale single enn dine daglige matchtilbud, bør vår «Hva om…» -seksjon være midt i blinken for deg. Også kjent som «sjanse-matcher», dette er personer vi tror fortsatt kan være gode potensielle partnere, men som ikke matcher helt med en av dine søkekriterier.

Tenk deg dette scenarioet: Andreas virker som en hyggelig mann. Han matcher dine kriterier perfekt, bortsett fra at han er 1,75 m, og du har indikert at du ikke er interessert i menn under 1,80. Muligheten til å treffe ham ble avvist på grunn av noen få centimeter. Men med «Hva om…» funksjonen gir du Andreas en ny mulighet – ved å tøye søkekriteriene bittelitt har du mulighet til å møte et helt hav av single som kanskje ikke er helt «perfekte», men som fremdeles kan være «den riktige».

Dine Matcher i motsetning til «Hva om…»

Hos EliteSingles tilbyr vi en moderne datingtjeneste. Det vil si at de 3-7 matchene vi sender hver dag er valgt fra øverste hylle, og vi er veldig sikre på at disse matchene utgjør din beste sjanse for et seriøst forhold.

Vi baserer disse matchene på flere viktige kriterier: vi tar med i beregningen personlighet og hvor kompatible det gjør dere (med data fra din personlighetstest), ditt utdanningsnivå, inntektsnivå, bosted og dine egne preferanser. Ved å gi deg et begrenset antall potensielle partnere, håper vi at du vil få muligheten til å bruke mer tid på å bli kjent med dine beste matcher, og mindre tid på dårlige matcher.

Men, når du har litt tid til overs, hvorfor ikke sjekke menneskene på «Hva om…» ? Da disse kun mangler bittelitt for å være perfekt, betyr ikke det at de er det vi kaller dårlige matcher. De er bare ikke helt “eksakt”.

Faktisk så har dine «sjanse-matcher» en egen fordel. De har muligheten til å overraske deg, og hvis alt går bra, kan det være at de gjør at du evaluerer dine prioriteringer på nytt i din søken etter en partner. Selv om dette er profiler fra mennesker som din egen personlige «deal-breaker» utelukker deg fra å date, kan det være verdt en titt likevel!

Bryt mønsteret ditt

Får du av og til følelsen av at du ikke er helt sikker på hva du er på utkikk etter i et forhold? Et prinsipp bak vår «Hva om…» funksjon er at folk flest sin idé over hva som passer i et forhold noen ganger er for smalt. Her har du mulighet til å gjøre det litt bredere. Kanskje du har en type partner du alltid går for – hvis du fortsatt ikke har suksess med å få et forhold til å vare, hvorfor ikke prøve noe som er litt annerledes? Det er dette vi mener med å bryte mønsteret ditt.

Den perfekte måten å bryte et mønster på er «Hva om…» Her kan vi presentere deg for opp til 20 nye personer hver dag. Du kan være sikker på to ting: for det første at medlemmene på EliteSingles er alle sammen her for den samme tingen – et forsøk på å finne langvarig kjærlighet – og for det andre at nesten-matcher du får, har fortsatt mye til felles med de single på denne lista.

EliteSingles har et trygt miljø for å kunne prøve ut disse funksjonene. Uten risiko er det et potensial for stor belønning – ditt livs kjærlighet venter kanskje på deg på «Hva om…». Så når ditt kjærlighetsliv trenger en «Sjanse», vet du nøyaktig hvor du skal starte!

Dersom du har noen spørsmål rundt vår «Hva om…» funksjon, ikke nøl med å ta kontakt med vårt kundeservice-team.

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon