Jeg er:
Vennligst oppgi kjønnet ditt.
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse.
Vennligst oppgi et gyldig passord.
« Gå tilbake
13 M
Totalt antall medlemmer

Mer enn 13 millioner mennesker søker kjærligheten med EliteSingles

52/48
Jevn kjønnsfordeling

Blant våre medlemmer finnes 52 % kvinner og 48 % menn

100 %
Alle profiler kontrolleres

Manuell profilkontroll sikrer en seriøs og sikker datingtjeneste

Dating etter skilsmisse – et spennende nytt kapittel

kvinne

Er du klar for å blad om til neste side og starte et helt nytt kapittel i livet ditt? Ta tilbake førersetet og forberede deg til å ta styring over hvilken retning ditt liv skal ta når det kommer til kjærlighet og forhold – det er kun her og nå!Dating etter skilsmisse

Å skilles er nok noe av det vanskeligste du vil gjennomgå i livet. Men en dag, når du ser tilbake på det, vil du mest sannsynlig se at det var et positivt vendepunkt i livet ditt: med tålmodighet, optimisme og med litt itd, kan livet etter en skilsmisse vise seg å være utrolig tilfredsstillende og styrkende.

En stor del av det å gå videre i livet ditt er selvfølgelig å begynne å date igjen. Men før du engang begynner å tenke på å gå inn i et nytt forhold, må du sørge for at du mentalt er klar for å elske og bli elsket.

Livet etter skilsmisse: En frisk start…

Her er hvordan du kan forberede deg for et nytt forhold:

1 Gi deg selv tid til å være alene: Ville du ha datet en person som fortsatt er veldig trist etter et tidligere forhold? Vi tror ikke det. Gode forhold oppstår når de to personene i forholdet er helt klar for å gi alt, så gjør din del og gi deg selv tid til å bli ferdig emosjonelt med din tidligere partner.

2 Snakk med venner og kjære om livet etter en skilsmisse: Du behøver ikke å lide alene. Det er kun en langsom og ensom prosess. Ved å sette ord på følelsene dine, kan du hjelpe deg selv til å bli ferdig med fortiden og fremskynde veien til å føle deg hel igjen.

3 Tilgi deg selv, og din eks-partner: Uansett hva som skjedde iløpet av forholdet deres, er selve nøkkelen å gå videre med ditt eget liv. Om din eks-partner ikke fortjener din tilgivelse? Tilgi uansett – livet er så mye bedre når du ikke går rundt å bærer på hat og bitterhet.

4 ‘Hold hodet over vannet’ i ukene og månedene etter skilsmissen: Det kan være vanlig å ha et såret ego etter en skilsmisse, men ha i mente at flere tusen andre single går igjennom skilsmisser hvert år – så vær snill mot deg selv. Husk at et mislykket forhold ikke indikerer hvordan dine fremtide forhold skal se ut.

Les også: Slik blir du lykkelig som singel

Dating etter skilsmisse: hiv deg ut i det!

Når du er blitt ferdig med fortiden og er klar for å ta det neste steget i livet ditt med begeistring og optimisme, så er det tid for å begynne å date. Her er et par tips:Dating etter skilsmisse

1 Stig fra asken som en fantastisk ny deg: Finspikk rutinene dine, ta opp gamle hobbier eller utforsk nye interesser. Ikke bare vil du bli en mer interessant person, men du vil også møte nye likesinnede mennesker.

2 Unngå å sammenligne potensielle nye partnere med din eks-partner:
Man skal selvfølgelig lære fra tidligere forhold, men forsøk å ikke forkaste noen som ser ut til å ha noen av de samme karaktertrekkene som din eks-partner – det kan være at du enda ikke har oppdaget andre fantastiske kvaliteter ved denne personen. Det å date etter en skilsmisse handler om å være åpen og å gi potensielle partnere en sjanse.

3 Vær tålmodig: Du har kommet ut av et mislykket forhold, så det du ønsker er et langvarig kompatibelt forhold. Det kan ta tid. Du vil ikke alltid finne den riktige personen innefor den tidsrammen du har tenkt deg – så aksepter at du kanskje ikke får jackpot med en gang. Vær tålmodig og prøv å være positiv; det å være klar mentalt er nøkkelen til det å date etter en skilsmisse.

4 Sett inn høygiret: Registrer deg hos EliteSingles og begynn å møte nye spennende single. Det er den mest effektive måten å møte andre single, i din aldersgruppe, i ditt nærområde.

5 Gi deg selv et klapp på skulderen for å være modig: Mange par forblir i ulykkelige forhold utav latskap, redsel eller ren handlingslammelse. Gratuler deg selv for at du har tatt tak i ditt eget liv og har aktivt startet å bygge det livet du ønsker å leve. Fra alle oss hos EliteSingles, vi ønsker deg alt godt!

Registrer deg gratis nå

Om artikkelforfatteren: ELITESINGLES’ nettredaksjon

Vår nettredaksjon består av engasjerte skribenter som gir deg gode råd og siste nytt innen partnersøk, forhold og kjærlighetens psykologi.

Les flere artikler skrevet av ELITESINGLES’ nettredaksjon