Date i Norge

Nettredaksjonen, mai 2015

 

Singel i Norge? Her finner du den perfekte partneren!

 

 

Å være singel og lete etter en partner kan virke utfordrende, men single er på ingen måte alene i sin situasjon. Bare i hovedstaden er tallet oppe i 150.000.1 I de største byene har man en rekke muligheter for datingaktiviteter. I tillegg til å tilby en plattform for kontakt mellom voksne, søkende single, gir ELITESINGLES tips og råd for å gjøre partnersøket enklere. Hvilke muligheter byr egentlig Norge på for deg som er singel?

 

Date i Norge

Å være singel er ikke som før

Nordmenn venter lenger med å binde seg enn før, og har gjerne stell på både jobb og økonomi når de begir seg ut på partnersøket.2 Mange har også høye forventninger til et seriøst og vellykket forhold, så hvordan skal du så finne kjærligheten? Hvis du søker etter en partner i dag, har du mange måter å komme i kontakt med den som kan bli din kjære. Nettdating har åpnet helt nye muligheter for å finne noen som passer deg.

 

Finn kjærligheten uansett hvor du er

 

Muligheten for en date er absolutt til stede – undersøkelser viser at folk i alle aldersgrupper bruker nettdating, og at det er vanlig over hele landet.3 Vi er heldige som bor i et land med imponerende natur. Det byr på helt spesielle muligheter på grunn av våre fjorder, fjell og daler – som gjør Norges landskap til et av de vakreste i verden. Uansett om du er ute etter å imponere på en førstedate eller ta med kjæresten på romantisk middag, er det mange gode alternativer over hele landet:

 

Hvorfor ikke legge det første stevnemøtet ut i naturen? Er du på søken i Stavanger kan du glede deg over at byen ligger i naturskjønne omgivelser. Som singel i Oslo, har man fjorden og marka kombinert med alskens byliv. Skal dere på date i Bergen, kan dere finne kjærligheten i Byfjellene en deilig sommerdag. Eller hva med et stevnemøte i Trondheim, dit folk fra hele landet kommer for å studere? Muligheten er mange, bare se etter!

 

 

Tips til deg som søker

Dating i Norge

Under våre rådgiver-sider gir vi deg råd om hvordan du kommer i kontakt med andre. I tillegg finner du gode tips om nettdating og forhold. Det viktigste prinsippet er at du er åpen for å komme i kontakt med likesinnede. Om du lurer på hvor dere skal på date første gang, så tenk på hva som finnes i nærheten av fine steder. Dropp de mest ekstreme aktivitetene og velg et sted der det er lett å snakke sammen.

 

I tillegg finnes et utall historiske og kulturelle severdigheter. Kafébesøk er en klassiker der man kan bli kjent i rolige og trygge omgivelser. Det lar seg også gjennomføre overalt der tilbudet finnes. Ellers kan man ta med kaffen ut på tur, gå på museum eller ta en piknik i parken. Se mulighetene og kvalitetene i ditt nærmiljø for å finne et sted dere vil trives under det første stevnemøtet.

 

 

Registrer deg gratis nå for å finne en hyggelig date! Søkende i Norge har nemlig et hav av muligheter, og vi ønsker dere lykke til! 

 

Har du spørsmål? Kontakt oss på e-post redaksjon@elitesingles.no

 

Kilder:
1)    OsloBy. Hentet fra osloby.no/nyheter/Oslo-er-de-singles-by-6460841.html#.Ue-aHHdp4n0
2)    SSB Samfunsspeilet. Hentet fra ssb.no/a/samfunnsspeilet/utg/200901/ssp.pdf
3)    NRK. Hentet fra nrk.no/nyheter/norge/1.7081744

 

 

 

Single i Stavanger – utnytt byen!

Single i Stavanger – utnytt byen!

Stavanger byr på mange muligheter med sitt rike kultur- og byliv, og nærheten til sjø og store naturopplevelser gjør selve regionen til et spennende sted å møte andre. Hva med en spasertur langs Gandafjorden når været tillater det?
Les mer...
Single i Oslo kan velge blant titusener

Single i Oslo kan velge blant titusener

Oslo sies å være de singles by. Her finner du folk fra fjern og nær. Skal du på date i Tigerstaden? Enten du vil til øst eller vest, kan du finne trivelige kaféer med mye sjarm, utsøkt mat og drikke, eller ta turen utendørs til marka eller fjorden.
Les mer...
Single i Bergen – mer enn bare regn!

Single i Bergen – mer enn bare regn!

Sjarmerende Bergen er en vakker by med sin miks av gammelt og nytt. Bergen har lenge vært, og er fortsatt, en viktig handelsby, noe som har satt sitt preg på byen og dens befolkning. Som singel vil du finne mange andre som søker sin partner her. Og de som bor her er faktisk blant landets mest attraktive!
Les mer...
Singel i Trondheim og på søken?

Singel i Trondheim og på søken?

Skal du på date i Trondheim er det mange romantiske ting dere kan finne på – om det er en utflukt til de vakre omgivelsene, en spasertur gjennom den sjarmerende byen eller et koselig kafébesøk. Forresten er single i Trondheim blant landets mest attraktive!
Les mer...
load